lauantai 27. helmikuuta 2016

Raitoja hiuksissa.



Nonnih, hikipäässä etsin taas kuvaa, mut täs se ny mollottaa.
Ei noita raitoja nii paljon ole, yks leveempi tuo otsan tienoilla, se tullee ain kalliimmaks käyp , ku paljo niit hiuksiin tällätään.

Olin taas silmäpolilla ja olin kauhuissani, ku Kelataksin hinta on noussut kerta heitolla, ny maksu ol 25€ 2x ja takasin tullessa auto oli ihan r¨täys, hyvä ettei toistemme sylissä istuttu takapenkillä.

laitoinpa,toisenkin kuva nVoi vihollinen ku tunnen itteni  nii rankasti yksinäiseks, juttuseuraa ei ukost saa, hää on käynt ihan mykäks, jokusen järkevän sanan kuulee muutaman kerran viikossa.Hää on kyl maininnut  ettei hää tykkää miusta, aikas selväst sanottu, mie en tiijä mihi se rakastunut ukko on kadonnu...

Jo kävin Porissa ystäväni kans rohrattiin sairaalan kahvuíossa tunnin ajan enneko taksi tul minnuu hakemaan. Kyl tuntu helpottavalta saaha puhhuu ja keskustella oikeen ihmisen kans, miun avustajalla on vain ne määrätyt tunnit ko miun kanssain voip olla ja siit männee aika kaupoissa käyntiin tai muihin juttuihin.
Tääl blogissakin on nii vaiukee kirjottaa tuntemuksistain, ko näkö on nii hyibi, ei pysty lukrmaan teidän blogejanne enkä kykene itse paljonkaan kirjoittamaan, Vaik tekstin voip suurentaa se männöö samalla nii huonoks ett selvän saannissa on hirveesti vaikeuksia.

Kohta alkaa maaliskuu, hyvvää alkukevättä kaikille, ko viel jaksaa lukkee.
Eile ku tulu Porista, mie ikävöin ja pillitin pitkan aika koiraani,un nii kova ikävä.

lauantai 20. helmikuuta 2016

Minä ja mopsi v, 2005


Voi elämän kevät, tuolloin kuleskelin mopsiherran kanssa, jokusen viikon, kunnes herran pää alkoi sekoilemaan ja tiemme erkanivat.
Hiljaiseloa meil, äänikirjat seuranain ja lääkärin hoteissa toisinaan. Pahuksen geriatri meinas laittaa miut Poriin unipatjalle, mut mie sanoin etten sitte nuku olleskaan...naamareines..äähh
Ja paskat näijen uusien lääkkeitten kans ko piehtaroi koko yön ja sittem siihe pittää ottaa lääkettä...höh sanon, mie en ala.
Kiukuissani mänin parturiin ja annoin tehä violetit raidat hiusiini, ähäkutti ittellein. Uskalsimpas viimein, mut ei siin mittää ko ovat nii kalliit laittaa. toisaalta säästöön menevät ko itteensä varten törsää.. miu on tukka harmaantunu iha kokonaan täs talven aikana, parturiki ihmettel. Syksyl viel ol hiuksissa omaa ruskeeta värrii ja ny on ommaa harmaata...Kauan mie sainki pittää ruskeen värin. Mie en harrastanu hiusteni värjäämistä, turhaa touhua.Ja mie täs lopettelen itteni kehumisen ja mänen vähä virkkaamaan, jottain turhaketta.
Hiihtokelejä vaa mummoille ja neitosille, poikasille ja vaareille ym....