torstai 25. elokuuta 2016

Sukkia ja peitto on valmiina:)

 Heippa elokuun 25 päivänä 2016.

Olis näytillä isoäidinneliöpeitto, jonka paloja oli muutama aiemmin  valmiiha ja sukat kokoo 37 ja 42.
Nuo pikkusukat oli mukavat tehdä, työ sujui kohtalaisen kivasti, mut nuo isommat tuli purkuu pari kertaa, joten kolmas kerta toden sanoi.  Peitosta viel puuttuu reunavirkkaus, on mietintä myssy päässä, jotta minkähän värisen siihen virkkaan.

Viimeiset viikot on ollut rasittavia psyykisesti: Avustajani lähti sukset ristissä ja minnuu ihmetytti ja suututti. Sit tul kova stressi uuden  avustajan valinnassa, oli useampi hakija. monet tipat silmistä sirisi ja jopa ukko vähä myötä eli. mikä on tosi yllättävää. Ehkä hän huomasi minun ahdistuksen, ku sopeutuminen tähän näkökyvyn heikkenemiseen ei ota helpottuakseen, tuskin koskaan; kapinointi jatkuu katkerast loppuun saakka.

Kästöit koitan tuhertaa vaihtelevalla menestyksellä, äsken taas purkasin yhen sukanvarren kun silmukka putosi ja toinenkin enkä pystynyt  korjaamaan. Tummanharmaa nallelankani on kovan onnen kokema, neljä kertaa olen sitä purkanut, mutta uudelleen alaoitan siitä kutomaan.

Kuulemisiin...hhmm kärpänen pörrää täs huoneessa 
Ilta-aurinko  paistaa huoneeseen ja mie menen tekemään sukkapuikoille uudet silmukat




torstai 11. elokuuta 2016

Ja sukkaa pukkaa:)

 Hei elokuun 11 päivänä 2016.

Jaa'a ystävät ja kylänmiehet, sanotaan, jes leidis and sentleman'it:)

Niiko otsikko kertaa sukkaa pukkaa, jollen oo purkuhommissa ja sitä sattuu useimmin kuin valmista tulee. Mut hyvä näinki, tää lanka on aikaisemmin jostain arvonnasta voitettua Regia tai jotain...

Uusia tekeleitä on alulla, kunhan taas tuosta alkukankeudesta selviän, se on joka aloitus vasta kolmannella yrittämällä...että se siitä työn sujuvuudesta.
Nuo tekeleet on miun koipeen sopivat ja tein mie ukollekin, ko niistä ei meinannu silmukat milläämn loppua, vaikkui kavensin ja eka sukasta tuli iso jättiläinen ja tokasta sellane sukseen verrattava, ei nii liukas, mut kapea ja pitkä, että heh heh.Niitä en ees kuvannut.

Lähen täst lääkäriin, tuo lomkka pahalainen ei meinaa ollenkaan tokkeentua, saas nähä...