lauantai 25. helmikuuta 2017

Ystävän muistolle.


Lauantaina helmikuun 25 päivänä 2017.

Pitkäaikainen ystävä, harrastustoveri
on siunattu haudan lepoon, läheistensä
läsnä ollessa.

Sumuiset, heikot silmäni, tavoittelevat iloisia silmiäsi,
 vaan ainiaaksi silmäsi ovat sulkeutuneet.

Levollista taivalta, ystäväni.


 




tiistai 21. helmikuuta 2017

Tähystys uuteen elämään:)

Tiistai-iltana helmikuun 21 päivänä vuonna 2017.

Kaukainen katse tulevaisuuteen, 1980 luvulta.

Tänään helmikuun päivänä, alkoi uusi elämä 70 vuotta vanhaa elämää takana.

Uudessa kodossa,, kaupingin ääniä ei kuulu, sinäänsä perin outoa viiden vuosikymmenen jälkeen.

Sukkakudin kuitenkin seuraa mukana uuteen elämääni, ripaus vanhaa paljon uutta, kenties myös sinisiä unelmia, niitä joissa maistuu elämä, vielä tänäkin päivänä.

torstai 9. helmikuuta 2017

Sytomyssy 2017.

Helmikuun 9päivä ja torstaina 2017.
Nonnii ensmäine sytomyssy kolmen vuoden jälkeen. Onnistuin kutomalla mut virkkuu alkaen päälaelta, ei oikein luanan   Minul on ollu kylävieras auttelemassa pakkaamises ko kuun vaihtees muutan pienempään varttuneelle väelle tarkoitettuun asuntoon iha kerrostaloon ei palvelutaloon,  Enhä mie olis pystyny mitään pakkaamaan ellei tää ystävä olis ollut laittamas kaik kuntoon oon asunnu täs samas kodos neljäkymmentä vuotta, kova onmuutos nii monella tavalla. 
Nyt pitää lopettaa alkaa kirjoittaminen tökkinään ja taisin taas painaa väätää näppäintä ku alkaa menemään iha puuroksi. muttei syötäväksi tarkennan ettei tule väätää tietoa eräille lukivirheisille.
 
Nii ja yhet sukat näitillä. Kuulolla mýöhemmin.

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

EDITOINTIA 05.02.2017

Yritän selventää kirjoitustani ja omia ajatusmaailamn koukeroita
"Miul on kylävieras jonka kans MEIL o  paljon hommia täl päiväl"   lause tarkoitti että mie siis näkövammaisena suunnittelen ja vieras toteuttaa miun pyynnöt ja tekee puolestani hommat!
Eikai tätä ole ihan vaikea ymmärtää, ainakin jos olet aikaisemmin lukenut omalaatuisia kirjoituksiani? Mie oon nyt vähä tuohtunu kun en käytä selko/kanslia/kirjakieltävaan karjalais/hämälä/länssuomalaist kiält.

 Aamua ihmiset ja tervetulemas uusi lukija, huomasin ihan äskettäin hänen ilmestyneen lukijaksi.

Niin se on keskiviikko HELMIKUUN ensmäine päev 2017.
näytillä jo käytössä olevat sukat, ehjät vielä.
Miul on kylävieras hää viel koisaa tuol olkkarissa, mie oon kukkunu jo viiestä asti, heitti miul yskän eikä voi olla pitkällään, rupiaa nii kovast  ryityttämmään ja kurkku on jo arka yskimisestä.

Ukko sai ekan sytohoidon viime perjantaina ja kolmen viikon välein sitä annetaan, ääni oli taas selkeän kuuloinen ku soitin,hänelle nyr en voi mennä vierailulle ku oon köhässä:(

Taijan lähtee keitteleen aamukohvit, kuulolla taas. Taitaa tulla kaunis päivä, meil o vieraan kans paljon hommia tälle päivälle, mut niistä myöhemmin.