tiistai 15. syyskuuta 2015

Juhani Palmun tekele:)

Jaa,a taideteos on näytillä.

Joskin tämä  teos on huutonetistä ostamani juliste, tykkäsin,  yksinkertaisen, suoraviivaisesta teoksen tyylistä ja pitihän tuo ostaa. Kirpparilta löysin sattumoisin sopivan kehyksen. leikkasin kuvan, joka sopi kehyksiin kuin nenä päähän..


Oon mie oikein kutonutkin, pyöröpuikoilla n:o 10 väsäilin alpakkalangasta, vinotekniikalla hartiahuivin, 0lis saanut olla leveämpi, mut menee noinkin, pituutta on sitäkin enemmän. Laitan joskus kuvan, ku saan aikaiseksi kuvaamisiin.
Voin taas jatkaa isoäidin neliöiden virkkaamista.

Äänikirjoja tilasin parisen kymmentä, jokaista ei jaksa kuunnella, kun samalta tuntuu, kuin oikeesti lukiessa, jollei kirja miellytä, se pannaan syrjään .Näissä äänikirjoissa on myös lukijan äänellä suuri merkitys onko kirjaa kiinnostava kuunnella. Mie piän myöhemmin iltasella kuulokkeita. voin kuunnella rauhassa, en häiritse muita hollilla olevia.

Kävin silmäpolilla viimeisen kontrollikäynnin. Tilanteeni on stabiili, tai jotain sinnepäin, ymmärrän, että tilanteeni näön menetyksen johdosta on vakiintunut, ei asiassa ole mitään enää tehtävissä.

No niin ystävät ja kylän miehet..ja naisetki..leppoisaa syyskuun puolvälli...elellään ihmisiksi, ts. ollaan ihan nätisti:)