perjantai 31. toukokuuta 2019

Korkkareista canvaseihin;)


Toukokuun viimeistä päivää 2019

Ohoi ystävät ja kylän miehet/naiset!
Nyt on mummo vaihtanut korkkarinilkkurit,
valkoisiin canvastossuihin, Tupun suosikki jalkineisiin miekin hyppäsin. Ilman Tupun asiaan puuttumista, halusin kokeilla kangastossuja...no onhan minulla kokemusta kahden vuoden takaisista tossuista, jotka oli näytillä v. 2017 ja hyvät ovat olleet, mukavat jalassa ja silleen.
no näissä valkoisissa on tasapohja joka ei ole suosikkini, mutta ku halavalla Tokmannilta.... 
 Hyvätkin hyssykät... Tupu bongasi nämät harmaat kirpparilta ja kun olivat kuin minul tehty, käyttämättömät, maksoin niistä 5€... aikas suolanen hinta, jonka kirppislöydöistä maksan, mutta tälläkertaa oli tosi kyseessä:)
Niinku silviisiin, kun mie oikeesti löydän sopivat jalkineet, ne on ostettava, ku nää eripariset jalat ovat vaikee juttu:( Sama vaiva aina vaan.

Nii näissä tossuissa on hiemän korkoakin, ei ihan tasapohjainen ja se on mukava juttu.

Olin tissiliivi ostoksilla, piti ostamani mustat, mutta kipuraja hinnassa, ylittyi ja ostinkin "miun väriser" eli tumma violetti, viiskymppiä kuitenkin jouduin pulittamaan.
Lähden viikon päästä näkövammaliiton kuntoutuskeskus Iirikseen Hesaan.
Sain Kelan myöntämän 3x jaksot vuoden sisällä. En olekaan ollut missään kuntoutuksessa, lokakuussa oli Kullaalla 3pv sopeutumisjakso. silloin menin sinne, kun shokkivaihe näön menetyksen jälkeen oli kärsitty ja ohitse.

Hyvää kesää kaikille lukijoille, eläkäähän ihmisiksi:)6 kommenttia:

 1. Noilla popoillahan kävelet pitkään! :) Sinä se teet noita edullisia löytöjä, minä en koskaan. No, oma vikahan se on, kun en yleensä käy kirppareilla.
  Antoisia päiviä kuntoutuksessa! Nauti kaikesta täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena!
   Nuot löydöt kyllä lasketaan Tupun tarkkasilmäisyydelle, mie ku kovin huomnosti näen,vaik joskus otan kirppistangosta jonkun kauniilta vaikuttavan ja tarjoon sitä Tupulle! Hän näkee löytöjen kunnon:onko nukkaa,onko kenties huiveissa reikiä, (katsotaan valoa vasten)jotka ovat todella yleisiä.
   On tuo kirppistely sellaista,joko löytää tai ei,mut siellä kävellään hitaasti ja "joka rätti"tutkitaan:)

   Poista
 2. Kirppikseltä löytyy usein hyvääkin tavaraa :) hyvää kesää Sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kirppis on mainio paikka tehdä hyviä löytöja, ranttujen ei sinne kannata mennä,tällä iällä on vaan mukavaa.kun läytää kivaa päällrpantavaa edullisesti.
   Niistä löydöidtä aion tehdä "matkapuvuston" kuntoutusjaksolle lähtiessäni,uimapuku tosin on ostettu alusvaatemyymälästä:)

   Poista
 3. Hienot löydöt olet tehnyt, kirpputoreja on mukava kiertää ja sieltä tekee välillä hyviä löytöjä. Leppoisaa helluntaita sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuta, kohta pääsen taas kirppareille, olen kotiutunut Helsingin reissulta:)

   Poista