perjantai 28. helmikuuta 2020

Lämmintä ja punakenkätansseja)

Helmikuun 28 kosimispäivän aattona 2020.

No minulla on ainakin lämmin vaate karkauspäivän rientoon...tosin kohteet on hukassa, eikä edes hamekangasta ole luvassa:(


Jaa'a mitä näistä, onhan iloa ollut jatseissa, raitamekko boleroineen oli oikea menestys tuolla tanssirintamalla.  välillä täytyi ottaa bolerokin pois, kun lämmintä piisasi, mummoa vietiin, kuin vierasta sikaa...hmm huono kielikuva, mutta näin se vaan meni. Oli ihanaa saada tanssia , osaavien kumppaneiden kanssa...vieläkin huokailuttaa...Eräs ihana, piti huolen tanssimisen riemusta:)



Verkkokauppa...oh...se ihanuuksien ihmemaa, valitettavasti kirppareilla on tarjonta ollut kovin vähäistä. Tuttu juttu aina vuoden vaihteen jälkeen, kyllä meininki pian vilkastuu ja kierroksemme tuottavat mukavia löytöjä.
Tehdään me Tupun kanssa pikku kierroksia siellä jotain sentään on löytynyt.
 Ihanat punaiset tanssikengät, nilkkurit jotka ei varmasti lipeä jalasta letkeimmässäkään humpassa:)

Oijoi ja näitä eri väreissä minulta löytyy, keltaiset, mustavalkoiset seeprakuvioiset, kullanväriset....ihan totta...näin tämä mimmeli nauttii elämästään...ja liikkumiskyvystään, näkö on heikko, mutta "ulkonäkö" sitäkin pirtsakkaampi:)


Tällaisia juttuja...mukavaa karkauspäivää...huomenna...kuulumisiin:)


2 kommenttia:

  1. Ihanaa, Anni!
    Mahtavaa maaliskuun alkua sinulle :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susanna,mukavaa maaliskuuta sinullekin,lintubongaus lienee ajankohtaista:)Elämä on koko ajan muutoksia,tänään iloisia aikoja huomisesta ei vielä tietöa,vaan ihminen on siitä kummallinen otus,että se joka päivä suunnittelee asiat eteenpäin:)

    VastaaPoista