torstai 6. helmikuuta 2020

Uutta 2020 ja käytettyä 2019:)


Päivää että pätkähti helmikuun 6

No nii tässä koreilee uusi neuletakki, jouluksi hankittu
Ihanan pehmeä, kenties hieman kutittavakin herkälle iholle.
Neule on ollut monta kertaa käytössä,mukavan pitkä ja lämmittää pakaroitakin.
Olemme avustajan kanssa käynyt yhteislauluissa ja siellä on vähän viileä istua paikoillaan, siellä tämä peffan lämmittäjä on ollut tarpeen.


Kirpparikierroksilla on välillä laiha saalis, mutta tämä värikäs toppatakki jäi minun kainalooni ja päätyi meille, käytössä on ollut monesti, kun on myöskin tuollainen pitkähkön mallinen ja väri on turvallinen näillä harmailla ilmoilla. Miksi joku on hylännyt kauniin takin, voi tokkiisa kyllä niitä hylättyjä, vääränlaisia ostoksia, on kirppareilla pilvin pimein. Jaa'a me Tupun kanssa keräämme ne omaan kaappiin ja taas laitamme kiertoon, kun kyllästymme:)

Tämän paksuhkon neuletunikan sain Tupulta. Laitoin sen täs yx kerta päälleni tanssiloihin ja niin mahtava flaksi kävi, että pois tieltä.
Taisinpa saada kerrankin nauttia tanssimisesta oikein hiki päässä.

Leopardinkuvioinen vartalon mukainen tunika oli vissiin syy, vaikka eräs pappa kerhotuvalla vähän "näyttikin" käsillään oman vatsansa muotoja, minä vaan nauroin ja sanoin, onhan ne "kurvit" siellä löysänkin mekon alla!!!! Näyttää vielä isommalta, kun löysä kaapu on päälle puettuna.
Hah annoin papalle kyytiä, mokoma, viisastelija:)


Näihin iloisiin tunnelmiin päätän tämän kertomuksen. Kuulemisiin.

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs sinun kuulumisesi kuulostavat mahtavilta!
    Onpa ihanaa, että noin paljon iloa mahtuu elämään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susanna, kiitos, elämä on toisinaan arvaamaton ja saa tuntea myös ilon päiviä:)Useimmiten on tasaista ja väritöntä,kuin elämän arki yleensä,no siksi nämä pienet poikkeukset ovatkin niin ihania:)Toivon myös sinulle tulevia iloisia aikoja,kevät jo kohta kolkuttelee:)

      Poista