keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Kuva. silloin kun oli talvi...


Vuosi 2015, elelee viimeisiä aikoja.
Vanhaksi tuleva vuosi on minulle ollut surkea, täynnä menetyksiä,  ja alakuloisuutta, toivottomuuttakin.
Tunnen tulleeni vanhaksi, ressukaksi yht äkkiä,mummoksi joka kulkee horjahdellen ja kumaraisena koko ajan jalkoihinsa silmäten säälin itseäni:miksi minä sairastuin. Ajatus joka on varmasti jokaisen sairastuneen kohdalla: miksi..Minusta on tullut pahantuulinen ja teräväkielinen akka, jonka ukkokin kyllästyi moiseen menoon....nyt on kahvittelupaikat vähissä....niiku nollissa...Vaan kukapa vapaaehtoisesti alkaa vetämään vammaista perässään, jos ei oo pakko, sen ristin moni jättää jälkeensä poistuen taka vasemmalle, kuten sanonta kuuluu.
Mut näillä se on mentävä vanha vuosi, uudesta ei voi sanoa mitään.

Toivotan kaikille mukavia ja rikkaita vanhoja sekä uusia päiviä.



12 kommenttia:

 1. Elämä ei aina suju 'nuottien' mukaan ja sairauksia, joita meihin 'iskeytyy', emme voi estää. Ymmärrän, että näön menetys on todella kova paikka sinulle ja siitä katkeroituu. Toivoisin sinun kuitenkin kokevan hyviäkin asioita ja todella sydämestäni toivon, että alkava uusi vuosi 2016 olisi aikaisempaa positiivisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti sinulle viestistä, ehkäpä piankin keksin uusia juttuja tai tekemättömiä juttuja, kukapas sen tietää.

   Poista
 2. Mie toivon siun tulevalle vuodelle, kaikkea hyvää .
  Sairauksien kanssa ei ole mukava elää, siinä masentuu vanhvempikin ihminen, mutta kaikella on aikansa, ja tulee päivä kun jaksat taas paremmin.
  Iso halaus siulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siul hyvästr rutistuksest, tuntuu iha syvämmeen saakka.
   Tiijänhä mie, jotta tullee niit parempiiki päivii, mut tää miun glodi muutti muoroonsa keäl ja ny on oikeesr´taan vaan turinoita..ja valitusvirsiä.
   Asjast toiseen, mie kuuntelen äänikirjaa; Kaukaiset hetket, KATE MORTON. Tilasin enne joulua,oli vieltekkeill mut aikas pian sain sen. Pitkä kirja, yli 23 tuntia kuunneltavaa..
   Antteeks ko teksti männee nii huonoks ko euurennan, etten pysty korjaamaan virheitä:(

   Poista
 3. Hyvää Uutta Vuotta sinulle Anni!

  VastaaPoista
 4. Anni kyllä tässä pärjäillään omin omituisten juttuloitten kanssa....kiitos ja terveisin.....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti suil ja onha nää omat höpinät ihan tuntuva pahan olon poistamis keino.
   Oon mie pitäny pient päiväkirjaakin, nyt on käsin kirjoittaminen mahdotonta, en siihen enää kykene.
   Hyvvää vuotta 2016

   Poista
 5. kyl näijen sairauksien kans on vaa koitettava männä päiväst toisee vaik joskus on kui vaikiaa.toivon siulle parempaa uuttavuotta 2016.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta 2016.
   Mie ko en oo oikein tasane luonne, räiskähtelen ko rasva paistinpannussa. Ko tää tasaseks muuttunu elämä rasittaa välil kovasti, mielenliikkeet vaihtelee ja silleen...

   Poista
 6. Hyvää uutta vuotta. Voisko nyt jopa sanoa, että Parempaa uutta vuotta, sillä ei kait elämä aia vaan potki päähän, eihän? Voi kuule, tiedän miltä "räiskähtely ko rasva paistinpannussa" tuntuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siul ko muistit, miul mennee nii hittaaks tää lukeminen, vaikuttaa välil et kirjotis sujuu paremmin.Nii, jos ei virhelyötejä lasketa.Täs nää päivät lipuu niinku oikein vauhdilla, iltasel ei saa unta ja aamusel loikoilen vuoteessa ko vaihtoehtoja on vaa istuu tai maata. Mut koht alkaa taas pieniä rientoja, siit alkaa liikkeelle lähtö.

   Poista