torstai 20. lokakuuta 2016

Elämän mittanauha.

Torstaina lokakuun 20 päivänä 2016
Kuvaton sepustus.
Huoli kaihertaa minnuu, ukon tila tuntuu menevän huononpaan suuntaan, tännän ei syöntkään ku omenakiisselin ja puol lassii maitojuomaa ja vatsa tul kuulema ihan täyteen, kunhan ei ois nuuta täytettä mahassa ja keukoissa.
Minnuu pelottaa ihan hirveesti, ko vaistoan  hänen kipunsa ja ko olkapää alkoi kans kovast kipuilemaan, sai siihen kortisonia maanantaina, mut ei oo viel autant ei voi olla ko kylellään makkaamas siin olkapäänsä päällä.
Sairalast ei saant mittää lääkettä, ko pois päästivät ja Porriin keuhkopolille oottaa aikaa, vaan kestääkö ukon kunto siihe asti.Ihan kamalaa miten hää romahti par päivää lääkär käynnin jälkeen, mie ain oon luullu, et lääkäsilt apu lähtee täs käi ihan päinvastoin. Terveen olosena sin män ja ihan karmeessa kunnossa ol muutaman päivän päästä.
Nyt tullee kovast virheit, ko ite sain lääkärolt silmätulehdukseen tippoja jotka sumentaa näön iha vissisti .
Voi sentään ko miul on raskas olo, syvänki tuntuu painavan ku lyijylasti.
ny en jaksa alkaa korjailemmaan tekstiä, arvaa jos et saa selvää.

6 kommenttia:

 1. Käsittämättömän raskas tilanne sinulla! Toivotan voimia ja paranemisia teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuta,jospa sanon tämän vanhan fraasin:niinkauan kun on elämää on toivoa.Se ei paljonkaan lohduta,kärsimysnäytelmä kuvaa tilannetta osuvammin.

   Poista
  2. Voimia ja jaksamista päiviinne.

   Poista
  3. Kiitos Lissu.ukko on nyt sairaalassa,soitin ambulanssin ja kipujen piinaama mies oli valmis hoitoon.

   Poista
 2. Voi voi sinua, Anni. :( Halit sinuille. Onpas siellä ollut raskas tilanne ja taitaa jatkuakin, vai löytyikö sairaalasta apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena ja kiitti haleista,ukko on edelleen sairaalassa,nestettä keuhkoista valuu edelleen ei ole sanottu mistä moinen johtuu,menen huomenna lasten kanssa sairaalaan vierailulle.Tilanne on ennallaan,viikko on vierähtänyt onneksi potilas on asiallisessa hoidossa miullakin vähän on helpompaa,vaan uniini käy etiäiset kertomaan ikäviä viestejä en saa niiltä rauhaa.

   Poista