keskiviikko 1. helmikuuta 2017

EDITOINTIA 05.02.2017

Yritän selventää kirjoitustani ja omia ajatusmaailamn koukeroita
"Miul on kylävieras jonka kans MEIL o  paljon hommia täl päiväl"   lause tarkoitti että mie siis näkövammaisena suunnittelen ja vieras toteuttaa miun pyynnöt ja tekee puolestani hommat!
Eikai tätä ole ihan vaikea ymmärtää, ainakin jos olet aikaisemmin lukenut omalaatuisia kirjoituksiani? Mie oon nyt vähä tuohtunu kun en käytä selko/kanslia/kirjakieltävaan karjalais/hämälä/länssuomalaist kiält.

 Aamua ihmiset ja tervetulemas uusi lukija, huomasin ihan äskettäin hänen ilmestyneen lukijaksi.

Niin se on keskiviikko HELMIKUUN ensmäine päev 2017.
näytillä jo käytössä olevat sukat, ehjät vielä.
Miul on kylävieras hää viel koisaa tuol olkkarissa, mie oon kukkunu jo viiestä asti, heitti miul yskän eikä voi olla pitkällään, rupiaa nii kovast  ryityttämmään ja kurkku on jo arka yskimisestä.

Ukko sai ekan sytohoidon viime perjantaina ja kolmen viikon välein sitä annetaan, ääni oli taas selkeän kuuloinen ku soitin,hänelle nyr en voi mennä vierailulle ku oon köhässä:(

Taijan lähtee keitteleen aamukohvit, kuulolla taas. Taitaa tulla kaunis päivä, meil o vieraan kans paljon hommia tälle päivälle, mut niistä myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Nauratti tuo sun kommenttis, että teillä on vieraan kanssa paljon hommia ;) Mun sisko kun tulee 600 km päästä meille, niin mää paan sen aina peseen ikkunat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Juuh täytyi oikeen tarkistaa oman blogini kirjoitus: on vieraan kanss paljon hommia....mie suunnittelen..hää tekee eikös siin oo jo ihan tarpeeks hommia ite kulleki´,ko mie en näe nii vieras toteuttaa miun pyytämät hommat..mitä siin on nauramist paitsi jos et ymmarra miun tilannetta.

   Poista