lauantai 28. heinäkuuta 2018

Vaatehullun muistelmia:)

  Heinäkuuta 28 päivänä 2018

Nii'i vaatehulluus iski taas voimalla:( Innostuin hankkimaan Kapphal'in alesta, pitkän mekon jota suunnittelin käyttäväni "pitsiviikon" menoissani. Pieleen meni, rintsikat olis pitänyt olla olkaimettomat tai hyvin ohuet olkaimet! No eihän mummolla sellaisia hepeniä ole, mutta asia ratkaistiin sievällä mustalla bolerojakulla...mut mut...kun nyt. olikin niin mahtava helle ettei sellaista yhdistelmää voinut ees kuvitella päällensä laittavan.Voi sapernaut...siihen naulakkoon jäi hepenet ja mie laitoin valkoiset farkut, jotka olin aikaisemmin Kapphal'ista hankkinut, niissä ei näkynyt rintsikan olkaimet!!
Ja niissä farkuissa olen nyt mennyt kaikki tämän viikon juhlat!!
Uskon pitäväni mekkoa jossain muussa tilaisuudessa syksymmällä ja bolero on silloin nappivalinta mekon kanssa tai myöhemmin kotiasuna, mekko on ihan nätti ja sopivan pituinen ilman jalkineitakin.

Tuula kultaseni on nyt lomalla ja tuuraaja on ihan mukava rouva, tuttu viime kesältä. Hänen kanssaan käytiin yhteislauluissa, markkinakierrolsella ja terassilla otettiin tuopillinen olutta ennen neulamuikkujen nautiskelua:)

Kynnet Tuula laittoi vaal,sini/hopealla ja kauan ne kestikin kauniina, itse sutikoin tuota laventelia ja päälle hentoa vaal,helmiäislakkaa. No tulos ei ihan ole aiemman veroinen.
Nyt pitää lopettaa, käy selän päälle eikä enää pysty istumaan paikoillaan.
Käyn palaamaan koneelle ehkä jo ensi kuussa.
 Iloisia aikoja itse kullekin lukijalle:)


2 kommenttia:

 1. Kaunis mekko.. minä en välitä vaikka rintsikan olkaimet näkyvät. Olisit laittanut vaan tuon ihanan mekon päälle. Kauniit kynnet sinulla.. minä harvoin maalaan omiani. Mukavaa alkavaa vikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuta, tulin myös ajatelleeksi "vanhoja roikkuvaa ihoani, kuin rypistynyt pergamenttipaperi.Toisaalta en enää näe ihmisten reaktioita, siks voin olla millalailla tahansa pukeutunut ja puserokin saattaa olla saumapuoli ulospäin enkä itse tiedä mitään!
   Mekosta olisi mennyt pienempi koko mut ei tämäkään paha ole ja kyllä mie sitä pidän, ihan on saletti:)

   Poista