torstai 31. tammikuuta 2019

Vanhoja tuunauksia.

Tammikuun viimeinen 2019

Laitoin muistini virkistämiseksi tuunauksia, joita mm. tein kun näköni oli kunnossa.

Kävin minulle,uudessa blogissa, villananna.blogspot.com jonka lisäsin lukuluetteloon ja taas meinasi itku tulla. kun en saanut mitään tai siis huonosti, selvää tekstistä, joka on melko vaalealla värillä  ...jne. kuviakin koitin hahmottaa, huonolla menestyksellä
Siinä oli aiheena mm.tuunauksia, mutta en jaksa lukea niin paljon että tulis selväksi mikä on "pelin henki" paitsi otsikko Tammikuussa ei osteta mitään tai jotain sellaista..Olisi niin mukava tuunailla, mutta se on minulle aivan mahdotonta en pysty enää mihinkään muuhun kuin sukkia kutomaan suurennuslasilampun alla.Voi satanansarvipäätä kun minuu ketuttaa joskus enemmän joskus taas alistun kohtaloon jolle ei mitään ole tehtävissä.

Mutta nytkin ketuttaa ihan vietävästi...sen takia en saisi mennä kurkkimaan kenenkään käsitöitä tms. mieleni tulee vaan surulliseksi" miksen minäkin"
Näitä baskereita kutistin pesukoneessa,40 asteessa ja muotoilin vähän uuteen malliin ja jopa pidinkin niitä päässäni.
Näytillä on vain pari kpl, mutta tuunasin kyllä enemmän ehkä 7-8 kpl.

Sukkapari on täällä uudessa kodissani valmistunut 2017, lahjoitin niitä vanhusten iloksi ja jalkojen lämmikkeeksi. Villasukkia tehdään varmaankin pilvin pimein, mutta aina löytyy niillekin lahjoituskohde:)

Parempaa mieltä seuraavalla kerralla, toivon itselleni, kuullaan jälles....

2 kommenttia:

 1. Tekstin voi suurentaa sinulle sopivaksi tietokoneelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle, minulla on näkövamma ja koneessani on Zoom Text 10,1 suurennus ohjelma näkövammaisille ja sillä voin suurentaa norm.tekstin n.13x jotta saan selvää, mutta suurempi menee liian suttaiseksi ja minä olen itselleni blogiin asettanut suuremman fontin ka värit jo silloin kun toinen silmä oli vielä kunnossa, nyt ei sekään pelitä.
   Näillä eväillä on pärjättävä ja illalla on näkö entistä sumeampi, kuin sumussa olisin, terävyys on poissa:(
   Hyvää jatkoa sinulle blogissa ja elämässäsi:)

   Poista