maanantai 30. maaliskuuta 2020

Pääsiäisen väriä:)


Maaliskuun loppupäiviä 30,v. 2020.

     
 Kiitos kaikille lukijoilleni,
joiden avulla blogini on ylittänyt
        100.000 lukijan rajan😇😇


 Jaa,a ystävät, karanteenissa täällä möllötellään kotona, vaan piristystä laitoin blogini sivulle, hurmaavan värisen uutukaisen hupparin!!! Nyt jos koskaan tulee nauttia monenlaisista asioista, joita ei aikaisemmin ole rohjennut edes mieleensä päästä. Tässä kohtaa ei enää kannata pihistellä tunteiden kanssa, vaan antaa mennä täysillä...aika loppuu muutenkin, vaikkei koranaa olisikaan. 
Jokainen  vuosi tässä iässä, alkaa tuntua harmittavan kenkkumaiselta, etenkin tällaiselle hupakolle, kuin minä olen. Minulle se on suorastaan  siunaus, kun olen täman tuuliviirin luonteen saanut.


Olen aina kaihtanut keltaista väriä, mutta tämä askeltaa jo liki neonkelta/vihreään, joka ei ole ollenkaan hassumpi väri. Pikkuisen itseruskettavaa voidetta/öljyä kasvoille ja kaulalle, dekolteelle myös, niin avot, johan saatiin eloa ilmeeseen.Ostin hiljakkoin Prismasta sellaisen pullo: GARNIER AMBRE SOLAIRE NATURAL BRONZE SELF TAN DRY OIL   150 ml. Suihkupullo.
Kyllä putelista tekee monet rusketukset kasvoille. Mä ensin ravistelen ploa ja suihkutan kevyesti ensin kämmeniin ja sivelen öljyn kasvoille,tasaisesti  ei paksulti, kevyt kerros riittää...ja aamulla tuloksen näet peilistä!!!!Onko siellä kirjava muukalainen vai tasaisen hehkuva kaunokainen!!!

Niin, palaanpa väriin hupparin. Minä ostin vuosia sitten tämän sävyisen topin Prismasta, kun parilla eurolla sain. Totesin jo silloin, ettei väri ole hullumman oloinen, sitten ostin viime keväänä pitkän viskoosihuivin kirpparilta ja nyt on tämä ihanuus odottamassa, pääsyä keväiseen ulkoilmaan tai vain muuten vierailuun johonkin tilaisuuteen. vaikka kerhomme kokoukseen....
 

No on tässä juhlaisempaakin, trikoomekko verkkokaupasta maksoi 13.55€, sekin odottelee pääsyä estraadille...jaajaa, koskahan se hetki koittanee, kun päästään pois karanteenista ja parketille pyörähtelemään.
Tässä tilassa kuntokin rupsahtaa totaalisesti,
vaikka koitankin jumpata ahkerasti kotona...ja käyttää korkokenkiä yms. mieluista tekemistä....hmm no mieluisaa ei kovin paljon ole, sukankudontaa, semmin kun hartiat ja käsi kestää.
Ja ruuanlaittoa, ja nyt lähden lämmittämään broiler/riisi/ananasvuokaa.

Tsemmppiä kanssa kulkijoille, kuulumisiin😇😇

4 kommenttia:

 1. Hyvä asenne, että nyt nautitaan eikä himmailla myöhempään :-)

  Pidä kunto ja mieli korkealla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, uutisissjuuri kuulin että monet rajoitukset jatkuvat 13.5.2020 asti,voi hirvitys,kohta ei naurata,muutenkin elämä on huononäköisyyteni takia poikkeuksellista:( Ei auta itku markkinoilla sanoi mun isä aikoinaan,mitä lie tarkoittanut,sodassa ollut ,kovia kokenut ihminen,tässä nyt tuumaillaan,kumpa terveys kestää ja sitä toivon myös sinulle.

   Poista
 2. Onpas pirtsakan värinen takki! Ja myös turvallinen, kun erottuu selvästi liikenteessäkin.
  Kyllä me tästä koronastakin selvitään, vaikkei tämä niin kivaa olekkaan. Ollaan sitkasta ikäryhmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena,todella mukavaa,kun olet itse piristynyt,tervehtynyt:)
   Niin tämä karanteeni on todella vaikea juttu,muutenkaan en pääse kotoa pois ilman "näkeviäsilmiä",eli avustajan kanssa.Tosin joskus olen omin nokin ajanut so-tetaksilla johonkin markettiin ja siellä tutuilla käytävillä seikkaillut!Jaa'a koskahan päästään "parketille"kuntoa ja mieltä kohentamaan.

   Poista