torstai 19. marraskuuta 2020

Eri pariako? Eeeii:)


Marraskuuta 19 päivänä 2020

Hellurei kaikille. On tämä merkillinen uudistettu blogi, kuvia ei voi siirtää toisiin paikkoihin, ne katoaa samassa hetkessä, kun aiot niiden paikkaa vaihtaa..No kirjoittaa minkä kirjoittaa, mutta ...

Nämä sukat tulivat vahingossa tällaiset. Jatkoin kumpaakin kantapään jälkeen väärällä langalla, tässä tulos. Tupu otti ne miehelleen synttärilahjaksi, kiva, kun saivat mukavat jalat käyttöönsä!

Liisa-myrskypäivää kaikille!
 4 kommenttia:

 1. Uusittu ohjelma on kyllä hankala, vaikka näenkin paremmin kuin sinä. Pähkäillä on saanut monet kerrat eikä vieläkään kaikki suju, mutta yritetään. 👍 (kuvassa peukalo pystyssä) Ihan kivat sukat, vaikka värit eivät menneetkään suunnitelmasi mukaan. Tuollaisiahan nuoriso käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena niin meidän on vaikeampaa pysyä kaikkien uudistusten tasalla,jos olisin normaalisti näkevä,ei uudistukset tuottaisi vaikeuksiakun pystyisin lukemaan ohjeet kunnolla,nyt on vaikeaa.
   Tehdään silti vimmalla sukkia,vaikka eriparisia!:)

   Poista
 2. Noistahan tuli tyylikäs ja luonteikas sukkapari! Aivan mahtava :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SusannaOnpa mukavaa kun luonnehdit sukkapariani,eihän tuollaista samanlaista paria ole toista,jollei ota mallia tekemästäni "vahingosta"
   Joulukuu alkaa tuota pikaa, iloisia joulun valmistelu aikoja sinulle.

   Poista