sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Seinätabletit:)

Hei hei, kuka voiton vei...???

Muutama seinäkoriste, ostin syyskesällä Tokmannista tällaiset tabletit, joista myymälässä jo mieleeni nousi visio, että ripustan seinälle koristeeksi.
Plänttäsin koristeiden ylä-ja alareunaan sinitarran.
Hyvin ovat pysyneet paikoillaan, tiedä sitten kesä kuumalla, miten sinitarra käyttäytyy ja kuinka paljon pehmenee ja venyy.
Oisin ostanut toisenkin vihreän, muttei sillä kertaa ollut. Minulla oli viime kesänä vihreä ja keltainen väribuumi. Kumpikin sellaisia värejä, joista en ole koskaan tykännyt. Mistä lienee moinen väri mieltymys viime kesänä. Tällä hetkellä ei ole mitään " loistavia" visioita mielessä.
 Koiran nutun koristekukan reunan virkkasin heijastin langalla, jonka olin joku vuosi takaperin leikannut vanhasta heijastin kankaasta, kapeaksi suikaleeksi.

Yksi sytomyssy on valmis ja toinen alullaan puikoilla. Ehkäpä se masiina taas lähtee, käyntiin, vaikka hidastellen...Pitäisikö vaihtaa notkeammat öljyt mummon masiinaan....jaa'a.

Tänään kokeilin kuntokävelyä ulkona,  onpas ne voimat vähissä ja väsymys tulee nopeasti. Eilen olimme lapsen synttäreillä ja olin jälkeenpäin kovin väsynyt, menin sänkyynkin aiemmin, kuin normaalisti. En edes myssyä jaksanut kutoa, silmät oli rasittuneen oloiset.
Pitää vaan alkaa uskomaan, ettei tässä enää nuorennuta ja krempat ovat tosiasia. 
Päivät eivät onneksi ole samanlaisia,  toisinaan on paremmin ja sit taas ei.....
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Kivoja koristeita, eihän ne paljon paina, ja jos ei pysy seinällä. ei ne varmasti rikki mene vaikka putoaisivatkin :)
  Älä anna periksi, kyllä sinä piristyt kunhan se kevät viimein koittaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli. Juu koristeet on kait värillisestä paperinarusta.
   No eeeiii periksi anneta, ei toki:)

   Poista