maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lappuliisa, muistelmia jatkoa..

Päivää  taas.
Tämä juttu tapahtui 04.01.2010

 Kuvamateriaalia lähti sitten Turun Hallinto- oikeuteen ja tekstiä kans.En osaa käyttää tuota virkakieltä, jonka kirjeessäni mainitsin ja sanoin käyttäväni maallikon sanastoa!

Vaan ensi pitää mainita se asia, että sain maksukehoituksen siitä pysäköinti virhemaksusta korotettuna 75e. Tein siitäkin reklamaation  ja virkarouva joka minua neuvoi näissä asioissa, kannatti sitä, että valitan tästä korotetusta maksusta, joka tulikin jonkin ajan kuluttua valitus hyväksyttynä takaisin. Rouva neuvoi minun maksamaan 35e pysäköintivirhemaksun, jonka saisin takaisin, jos asiani kääntyisi minulle suotuisaksi, eli voittaisin jutun.

Minä kirjoitin kirjeitä kynä savuten ja mainitsin, ettei mielestäni, lappuliisalla ole oikeutta koko autoa käydä läpi;  löytyykö kenties toinen kiekko takapenkiltä, ..lattialta.... tai muusta paikasta. " Minä olen asettanut pysäköintikiekon auton sisään tuulilasin alapuolelle, joka mielestäni on oikea paikka ja myös mainittu kiekon asetus paikaksi. Jos minulla sattuu olemaan tavaran säilytyslokeron päällä kiekko, joka on tarkoituksella pois näkyvistä, ellei sitä tahallisesti kuvaa sopivasta kulmasta ja näin ollen saa sen näkyville. En tiedä kuinka asia olisi tulkittu, jos kiekko olisi ollut kuvapuoli alaspäin!Tuossa lokeron päällä.
Ottamastani kuvista näkyy, kiekko on oikealla paikalla tuulilasin alapuolella ja rekisteri numero näkyy.
Otin kuvia myös sivuikkunasta, josta kiekon kulmanäkyy, ei kellon aikaa, jollei sitä vartavasten etsi!
Pysäköinti valvojalta tuli myös vastinetta; koska oikeassa kiekossani oli oikea saapumisaika, mutta 2;s kiekossa oli tunti eriaikaa, hän oli pläjäyttänyt kuvan myös liikennemerkistä, joka näkyy autojen takana, minun auton katon korkeudella on merkin tausta puoli. Siinä on pysäköinti aika 8-17  ja kesto on 2h.
No joo, mutta tarina jatkuu, kun hiukan hengähdän....

Mukavaa maanantaita, sataa niin hiivatisti....

2 kommenttia:

  1. Hyviä hermoja tuollainen vaatii. Toivon että kaikki ratkeaa sinulle onnellisella tavalla ♥

    VastaaPoista
  2. Samaa toivon täältäkin, voimia ja myönteisiä päätöksiä tuohon jupakkaan. Enpä ole aikaisemmin kuullutkaan, että sakkoja voi saada siitä, että autossa on olemassa kaksi kiekkoa..

    VastaaPoista