tiistai 15. syyskuuta 2015

Juhani Palmun tekele:)

Jaa,a taideteos on näytillä.

Joskin tämä  teos on huutonetistä ostamani juliste, tykkäsin,  yksinkertaisen, suoraviivaisesta teoksen tyylistä ja pitihän tuo ostaa. Kirpparilta löysin sattumoisin sopivan kehyksen. leikkasin kuvan, joka sopi kehyksiin kuin nenä päähän..


Oon mie oikein kutonutkin, pyöröpuikoilla n:o 10 väsäilin alpakkalangasta, vinotekniikalla hartiahuivin, 0lis saanut olla leveämpi, mut menee noinkin, pituutta on sitäkin enemmän. Laitan joskus kuvan, ku saan aikaiseksi kuvaamisiin.
Voin taas jatkaa isoäidin neliöiden virkkaamista.

Äänikirjoja tilasin parisen kymmentä, jokaista ei jaksa kuunnella, kun samalta tuntuu, kuin oikeesti lukiessa, jollei kirja miellytä, se pannaan syrjään .Näissä äänikirjoissa on myös lukijan äänellä suuri merkitys onko kirjaa kiinnostava kuunnella. Mie piän myöhemmin iltasella kuulokkeita. voin kuunnella rauhassa, en häiritse muita hollilla olevia.

Kävin silmäpolilla viimeisen kontrollikäynnin. Tilanteeni on stabiili, tai jotain sinnepäin, ymmärrän, että tilanteeni näön menetyksen johdosta on vakiintunut, ei asiassa ole mitään enää tehtävissä.

No niin ystävät ja kylän miehet..ja naisetki..leppoisaa syyskuun puolvälli...elellään ihmisiksi, ts. ollaan ihan nätisti:)

10 kommenttia:

 1. Kaunis on tuo taulu. Näyttää olevan kova pakkanen tuossa kylässä, ainakin -25 astetta.
  Kiva kuulla, että olet pystynyt tekemään käsitöitäkin. :) Hyvää syksyä sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen onneksi kyennyt tekemään vähänkin kästöitä, se on mielenterveydelle sopivaa hoitoa.

   Poista
 2. Palmun maalauksissa on niin kotoisia kuten tämäkin. Rauhallista maalaisidylliä.
  Hienoa että voit vielä käsitöitä tehdä. Samoin sinulle hyvää syksyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole aikaisemmin törmännyt Palmun taiteeseen, mut tää julisteena ollut työnsä tuntui niin kotoiselta.

   Poista
 3. Kiitosta vaan, eletään ihmisiksi. Kävin pyörähtämässä töissä ja tulin siihen tulokseen, ettei mummoa kannata panna 16-vuotiaitten maailmaan. Kun ei jaksa eikä ymmärrä, niin ei sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on vaikeaa ymmärtää nuoria, kun ei ole heidän kanssaan tekemisissä. aika kulkee vaudilla ja kuitenkin pitää pysyä rattailla, joten kuten, ihan omaksi parhaakseen.

   Poista
 4. Hienon julisteen löysitkin ja upean taulun siitä sait tehtyä.
  Oikein lepposaa syksysä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiva juliste, olen hankkinut se jo muutama vuosi sitten, kun vielä olin näkeväinen, tällöin sain sen aseteltua paikalleen ja sain nauttia sen antamasta: tässä ja nyt, tunteesta.

   Poista
 5. kaunis talvimaisema taulu ja kohtahan se talvikin tulee.hyvä että olet käsitöitä voinut tehdä niin kuluu aikakin paremmin.hyvää syksyä siullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityö on rauhoittavaa, kun enää ei voi kiusata aivoja ristikoiden ja muiden pikku hommien tekemisellä. Mie saan kohtapuoliin paremman valaistuksen, kun tavalliset valot ei riitä pikku askareidenkaan tekemiseen.Eipä niitä jokaiseen huoneeseen saa, mut keittiöön ja eteiseen.

   Poista