lauantai 27. helmikuuta 2016

Raitoja hiuksissa.Nonnih, hikipäässä etsin taas kuvaa, mut täs se ny mollottaa.
Ei noita raitoja nii paljon ole, yks leveempi tuo otsan tienoilla, se tullee ain kalliimmaks käyp , ku paljo niit hiuksiin tällätään.

Olin taas silmäpolilla ja olin kauhuissani, ku Kelataksin hinta on noussut kerta heitolla, ny maksu ol 25€ 2x ja takasin tullessa auto oli ihan r¨täys, hyvä ettei toistemme sylissä istuttu takapenkillä.

laitoinpa,toisenkin kuva nVoi vihollinen ku tunnen itteni  nii rankasti yksinäiseks, juttuseuraa ei ukost saa, hää on käynt ihan mykäks, jokusen järkevän sanan kuulee muutaman kerran viikossa.Hää on kyl maininnut  ettei hää tykkää miusta, aikas selväst sanottu, mie en tiijä mihi se rakastunut ukko on kadonnu...

Jo kävin Porissa ystäväni kans rohrattiin sairaalan kahvuíossa tunnin ajan enneko taksi tul minnuu hakemaan. Kyl tuntu helpottavalta saaha puhhuu ja keskustella oikeen ihmisen kans, miun avustajalla on vain ne määrätyt tunnit ko miun kanssain voip olla ja siit männee aika kaupoissa käyntiin tai muihin juttuihin.
Tääl blogissakin on nii vaiukee kirjottaa tuntemuksistain, ko näkö on nii hyibi, ei pysty lukrmaan teidän blogejanne enkä kykene itse paljonkaan kirjoittamaan, Vaik tekstin voip suurentaa se männöö samalla nii huonoks ett selvän saannissa on hirveesti vaikeuksia.

Kohta alkaa maaliskuu, hyvvää alkukevättä kaikille, ko viel jaksaa lukkee.
Eile ku tulu Porista, mie ikävöin ja pillitin pitkan aika koiraani,un nii kova ikävä.

14 kommenttia:

 1. Ompa upeat raidat, tosi pirtsakat.
  Yksinäisyys on kamalaa, oisko sielläpäin sitä punasen ristin ystävätoimintaa johon voisit soittaa ja saisit sieltä juttuseuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onha tääl SPR ystävänpalvelua, mutten oikein siihe oo innostunut. Mie oon kans paljonki ollut yksinäni, mut viimeset 10vuotta oli tuo pikkukoira rouva, rnkä tuntenuy yksinäisyyttä ollenkaa tällä taval.Koiral mie haastelin päiväy päästään ja mielellään hää kuunteli, sit ko väsyi miun höpötyksiin laittoi kuonon käpälien välii ja silmät kiinni, sit mie tirsin lopottaa jutustelun.

   Poista
 2. Harmi sinun yksinäisyyttäsi... Etähaleja täältä oloa helpottamaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sinä, kyllä tuplagalit tekee terää- Kiitti siul kovasti, mie heitän sit lämpöisen lentosuukkosen siulle,

   Poista
 3. Harmi sinun yksinäisyyttäsi... Etähaleja täältä oloa helpottamaan <3

  VastaaPoista
 4. yksinäisyys on kamalaa tiedän tunteen.mie kans olen paljon yksin ko ukko on sairaalassa vähä ajan pääst.

  VastaaPoista
 5. Yksinäisyys on kurjaa. Toivootavasti eteen tulla tupsahtaa jostain mukava juttukaveri..
  Kauniit raidat hiuksissasi, piristävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myötäeläminenkin avittaa yksinäisen sydäntä,kiitos.
   Tässä lähitienoilla alkaa ystäväpiiri, toivoyyavast mie pääsen mukaan, kun on rajoitettu määrä osallistujille.
   Täs viikonvaihtees oon keksiny kotipuuhia, pyykyn pesia, äänikirjan kuuntelua, täl kertaa Olavi Virran elämästä ka keikailusta, viimeks kuuntelin Sophia Lorenin elämänkertaa- Nyt seilaan tääl netissa, vaik kovin hidasta onkin ja paljon tekstivirheitä.

   Poista
 6. Mikä se semmoinen mies on, joka ei susta tykkää? Sokea taitaa olla, kun sinä oot niin nätti ja sirpakka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään,ukko on tavallaan kovin tosikko ja mie ko karjalaista kansaa, nii miulla tuo sana on hallissa ja ilonen ilme.Toivon vain ettei minun sirkeä olemus ol iha kadonnu sokeuden ja totisen miehen myötä,hus hiivattiin-Mie oon suorasananainen ja tuo ukko ei tykkää, vaik ite olis kuin ilkee ja sitä kyl on vaikkei muuta sanoiskaan ku;v...tu,p...le

   Poista
 7. Jos ei mies susta tykkää, niin miksi et jatkaisi elämääsi mielummin itsenäisenä ja naisena, joka tekee kaikkea ihanaa elämässään. Varmasti tuollainen yhteiselo syö vielä enemmän myös sinua. Aurinkoa elämääsi ja nyt pistät jalalla koreaksi ja alat nauttimaan elämästä ja rakastat itseäsi entistä enemmän. JOkainen ihminen ansaitsee sitä parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i kyl hän o joskus sanonullin siin seurustelun aljaissa; älä tyrkytä ittees, ko mie vähä kävinkiipustamaan kylkensä viereen, olin mie jp silloin iha ymmällä, muy täsvaan itteeni tarjoon, vaikkei ukol kelpaa.Pelkää läheisyyttä.
   Oonha mie kauanollu vaa koiran kans, vaikee suhde oli ...siin sivussa...montaa asiaa mahtuu miunki elämän kaareen.

   Poista
 8. Nuo raidat sopii pirteään olemukseesi mainiosti. Hyvin kirjoitus näkyy vielä sujuvan näön heikkenemisestä huolimatta. Käyn kyllä lukemassa mitä sinulle mahtaa kuulua vaikka aina ei tulekaan kommenttikenttään mitään kirjoitettua. Lämmin ajatus ja hyvää kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ko minnuu aattelet, on nii kiva lukea viestejä, vaik olis vähemmänki tekstiä. Miul on välillä huononp päivä näkökyvyssäni, toisinaan ei millään pysty kirjaimia löytämään, jotta tulis ymmärrettävää kirjoitusta, tänään tuntuu taas paremmalta. Oltiin avustajan kans näklvammaisten kokoontumisessa ja siel saatiin taas kahvit ja pullat a'3e, ei ihan ilmaista.
   Mukavia maaliskuun päiviä siullekin.

   Poista