torstai 11. elokuuta 2016

Ja sukkaa pukkaa:)

 Hei elokuun 11 päivänä 2016.

Jaa'a ystävät ja kylänmiehet, sanotaan, jes leidis and sentleman'it:)

Niiko otsikko kertaa sukkaa pukkaa, jollen oo purkuhommissa ja sitä sattuu useimmin kuin valmista tulee. Mut hyvä näinki, tää lanka on aikaisemmin jostain arvonnasta voitettua Regia tai jotain...

Uusia tekeleitä on alulla, kunhan taas tuosta alkukankeudesta selviän, se on joka aloitus vasta kolmannella yrittämällä...että se siitä työn sujuvuudesta.
Nuo tekeleet on miun koipeen sopivat ja tein mie ukollekin, ko niistä ei meinannu silmukat milläämn loppua, vaikkui kavensin ja eka sukasta tuli iso jättiläinen ja tokasta sellane sukseen verrattava, ei nii liukas, mut kapea ja pitkä, että heh heh.Niitä en ees kuvannut.

Lähen täst lääkäriin, tuo lomkka pahalainen ei meinaa ollenkaan tokkeentua, saas nähä...

4 kommenttia:

 1. Nätit on ja siististi neulottu. Tykkään väreistä, pirpsakat. Mie taistelen taas vaihteeksi selkäni kanssa. Ei tykännyt pensailla koluamisesta, valvottaa pakana öisin. Vaan eiköhän se tästä taas joku kerta iloksi muutu. Toivossa on hyvä elää, sanos Lapatossukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys ku tuulahdus.Miun kirjotus män taas bittiavaruuteen,mut selkäkivut jäi..lääkär laittoi röntkeniin ja epäil lonkan nivelrikkoo saas sit nährä ko vastaus tullee.
   Nii se ol lapamato, jolla ol toivossa hyvä elää:)

   Poista
 2. Onpa niin pirteät sukat, väri-iloa kerrakseen. Ja siistiä työtäkin.
  Toivottavasti saat lonkkaasi helpotusta. Minullakin väliin kipuilee oikea lonkka niin, ettei oikein viitsi kävellä, mutta sitä ei onneksi kestä monta päivää kerrallaan. Sitten taas kävelen kuin ei mitään vaivaa.

  VastaaPoista
 3. Nii tää vaiva ollut mont vuotta, mut ei onneks ole nivelrikkoa, mut kippee on kuitenki ja välil helpottaa,niiku siulkii.
  Kyl mie nyt uskost väkerrän sukkaa,ku toin suurennuslasilampun alla käi homma hoitumaan,mut silmukat edelleen tipahtelee ja työ pittää purkaa ku karkulaiset männöö menojaan ja työ pittää aloittaa uudelleen.Siinhä sitä hommaa piisaa:)

  VastaaPoista