perjantai 11. marraskuuta 2016

Isot ja pienet.

 Marraskuun 11 ja perjantai päivä 2016

Kaksi paria sukkia on valmistunut sitten viime näkemän,
Uutisia potilaasta ei ole kuulunut, enkä ole itsekään kysellyt. Miulle riitti se viimeinen kiroilu, yli viikko sitten kun potilaalta itseltään kyselin eli yksitoista päivää sitten.


Minun ystäväni oli luonani ja myö tytöt puhuttiin iltamyöhään ja oli ihana saada hänet yökylään.
Hän laittoi ruokaa ja passasi minnuu tek voileivt ja kuori mandariinit, salkkareit katottiin telkust ja taas puheltiin.
Aamul sanoi et uus presidentti on valittu:Trump...ääh meni iha mönkään mein arvailut.
Nyt on miulla hiljaista ku hää läht kottiisa, mut toivottavast saahaan uusinta piakkoin.

Hiivatin huonoi kuvvii otin näist sukista, miun näkeminen on nii käynt huonoks,ku tää hämärä aika on käsillä. Kaupaskii ko käyvv'ään avustajan kans nii kaik on epäselvää ja hämärää.

Äänikirjoi kuuntelen vaik niihi ei ain pysty keskittymään sillo pittää olla tauko ja koittaa kuttoo sukkaa.Kaheksan parrii olis valmiina, pitäis saaha ne myydyks ko rahan tarveki alkaa kiusaamaan, ukko ku hoit ruokapuolen ja ny pittää issein käyvä kaupass. Enhä mie tiijä mihi näit sukkii vois kaupata. ko ovat kakkoslaatuu, tää näkövammasen tekele ei oo iha priimaa:(
Näillä mennään mitä on jälellä.

4 kommenttia:

 1. Kauniilta sukat näyttävät.
  Itse en osaa sukkia kutoa ja jostain syystä tuo teinini, jonka jalan koko on 45 on mieltynyt villasukkiin ja vain yhdet on nyt käytössä ja nekin alkavat olla liian pienet.
  Taitaa meillä vaan olla etäisyyttä sen verran, etten jaksa luoksesi sukkakaupoille tulla.
  Hyvää viikonloppua kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ko aattelitki sukkasien puoleen, täs tulee näit myyjäisiiki jos oon voimissain, voi sielki ssada vähä kaupaksi. Mukavaa viikonvaihdetta itsellesi.

   Poista
 2. Eikös ole mukavaa, kun on ystäviä! Ei niitten kanssa tarvii sen kummenmpia elämystemppuja tehdä, kunhan kuoritaan mandariineja ja raatataan maailmankirjat selviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti, kyl miul on kiva tää ystävä, meil on ain käynt kaik yhteen ja hauskaa on.Mie nii olin ikävis ko hää muutti vuosia sitte Poriin ja vähä jäi yhteydenpito vähemmäksi.Nyt on hiljaist ei soi puhelin ei laula linnut,naapuri vaa vällii huutaa penskoillensa ja paiskii kii keittiön laatikoit.

   Poista