sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Sinivalkoista uudessa kodissa:)

 Sunnuntaina maaliskuussa 2017

Pari sukkia joiden kutominen alkoi entisessä kodissa ja valmistui uudessa kodissa

Voi sentään ku on vaikeaa nähdä millaista tekstiä tulee illalla on vaikeuksia kirjoittaa ja vaikuttaa muutenkin että näkö on hu onontunut'koitan saada uudet lasit, jos lääkäri on sitä mieltä, voidaanko laseilla yhtään selventää lähinäköä.

Kävin ukkoa katsomassa terv.kesk vuodeos. hän on suht pysynyt kunnossa, luuli minun saaneen viestin häneltä, että vois tulla kaymäänkin siellä, ei hällä ollut hajuakaan, että viineksi käydessäni kielsi minua tulemasta vierailulle.
 Voi sentään, avustajan kanssa olin menossa lääkäriin ja olimme toista tuntia etuajassa ja siinä päätin mennä ukon luokse, oli hyvä kun menin.
Uusi koti on saanut tauluja seinille, poikani vaimonsa kanssa oli laittamassa ja miun pikku nunnokoira oli heidän mukana, hän oli hämillään, missä tää mamma nyt oikein oleskelee, kun ihan on vieras paikka. Aistit on jo käyneet heikoiksi, kuten 13v koiralla, ihmisen iässä hän on jo 91v.

Nyt minuu kutsuu sänky ja äänikirja, kuuntelen LENNOX JUDITHIN:Kaikki sisareni joka kestää 21tuntia.
Öitä...

3 kommenttia:

  1. Olipa hyvä, kun menit katsomaan Ukkoa ja sait vielä tavata hänet. (Nyt vasta tämänkin postauksen luin, kun jo kuolinsanomakin oli nähtävissä.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä Matleena, minäkin selailin näitä viime vuoden surullisia tapahtumia.
      Yli vuosi on kulunut poismenostaan, hänen kohtalo täyttyi 3.4.2017 "..ihminen on kuin ruoho, kun tuuli käy hänen ylitseen ei häntä enää ole ja hänen asuinsijansa ovat tuntemattomat"...

      Poista