lauantai 29. heinäkuuta 2017

Pilvien sinfoniaa

Lauantaina  29 heinäkuuta 2017

Eilen pilvet antoivat sateen sinfonian
vettä satoi roimasti ja ukkonen paukkui
tosin melko lievillä bassorummuilla, pitsiviikon juhlijat saivat ,melkoisen kasteen.

Elämäni alkaa asettua uomiinsa uudessa kodissani.
Paljon olen istuksinut ulkona ja turissut talon väen kanssa, jollaista ei entisessä pihapiirissä ollut tapana, jokainen pysytteli omassa lokerossaan ja sattumalta tavattaessa, moikattiin
Täällä tosin tiedetään naapurin asiat aika tarkasti, eräs asukas on erittäin utelias ja on sellainen juorru-ukko, joka kulkee talosta toiseen, kertomassa uusimmat ja kuumimmat jutut.
Mukavia heinäkuun viimeisiä päiviä, ollaan taas kuulolla;)

6 kommenttia:

 1. Kiva että olet saanut uusia ystäviä/tuttavia. Kun jättää ne juoruilut omaan arvoonsa ja tekee itse omat päätelmänsä, niin varmasti hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina, näin sitä erilaisia persoonia on maailma tulvillaan,hyväksy tai hylkää..oma valinta sentään toistaiseksi:)

   Poista
 2. Täällä suunnalla on tuota sade sinfoniaa kuunneltu tasaisesti koko kesä:) Vaan vieläpä toivotaan että tulisi niitä kauniita kelejä ja aurinko paistaisi! Onnea uuteen kotiin ja mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vierailusta Tuomontuvassa, meiltä kirjoitellaan nykyään harvoin, kun käsitöitäkään ei enää valmistu näytille, on vaan kerrontaa arkisista asioista ja viimeisen elämän vaiheen sattumuksista.
   Puoli vuotta on kulunut uudessa kodissa ja sain jo ensimmäiset haukut kitkerältä vanhalta naiselta,joka mustasukkaisuudessaan minua nartutteli. Ikävä juttu minulle,oli liian törkeä tervetulotoivotus.Ja tässä nyt pitää asua seinänaapurina höperön naisen kanssa,en olis ansainnu tälläistä, kun en ole tehnyt mitään sopimatonta enkä rikollista.Näin täällä ikäihmisten rauhallisessa ympäristössä joku höyrypää voi aiheuttaa suurta mielipahaa uudelle asukkaalle;(

   Poista
 3. Hei, tuntuu todella pahalta kertomasi asia. Tuollaista on varmaan monessa hoitolaitoksessa, mikäli siksi voi asuntoasi nimittää. Täytyy kuitenkin ajatella niin, että vain sairas ihminen sanoo noin. Heilläkin on omat omaiset ja he varmasti kärsivät omaisensa sanoista ja tekemisistä. Koeta ystävä hyvä kestää ja ymmärtää, nyt on vaikeaa, mutta elämä joskus vielä hymyilee. Kaikkea Hyvää!
  toivoo Mummo Kymenlaaksosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mummo Kymenlaaksosta ja kiitos viestistä.Tällainen hurja sanailu ei ole mitenkään hyväksyttävää, olen itse osannut hillitä käytöstäni enkä käy ketään haukkumaan, vaikka olen aikaisemminkin saanut aikamoisia ryöpytyksiä. Aikoinaan sukulaisnainen latasi nielettömän haukun asiasta, jonka toinen ihminen oli valheellisesti puhunut eikä minun sanaan uskottu, onhan näitä katkeria aiheettomia purkauksia ollut elämän varrellam lapsesta asti. Suosittuna on kova elää:)

   Poista