torstai 26. lokakuuta 2017

Jos sittenkin: SUKKKAsatoa:))

 Torstaina 26 lokakuuta 2017.

Hei hyvät ystävät.
Melkein tasan vuosi sitten toimitin ukon sairaalaan ja nyt olin itse kontrollikuvssa keuhkoissa oli, pari viikkoa sitten ,vaakea läiskä, jonka vuoksi nyt kuvattiin uudelleen. Toivottavasti ei ole kuitenkaan vakavaa, lääkäti soittaa marraskuun alussa ja kertoo uuden kuvauksen tuloksen.

Olen kuitenkin kutonut avustajalleni pitempi vartiset sukat ja orassi/mustaraidalliset sain äskettäin valmiiksi.Taas aloitin uusia sukkia.

Vein pati sytomyssyä ja kahdet sukat lähetettäväsksi Sat.k.keskussairaalaan ja kaksi vauvan peittoa myös samaan paikkaan. 

Tulipa erikoista tekstiä, sotkin tietokoneeni ohjelmat enkä vieläkään ole ihan kartalla niiden sotkujen takia.

No nii laitanpa kuulumisia myöhemmin, kun asiat edistyvät.

Mukavia päiviä teille blogini lukijat, hymyillään:)

4 kommenttia:

 1. Nättiä sukkia olet tikutellut. Toivottavasti kaikki on hyvin ja kuvista ei löydy mitään vakavampaa. Mukavaa viikonloppua sinulle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti viestistä miulla ollut pitkään yskää ja äänen käheyttä,mut antibiootti kait auttoi eikä ääni heti karheudu ku alan puhumaan.

   Poista
 2. Mukavan näköiset sukat molemmat. :) Minä pidän peukkua, että kuvissa ei näy mitään vakavaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti viestistäsi,syksyn alkaminen on miulle aina kova koettelemus,äskettäin asukastuvalla manasin et mitäs ikävää taas ku syksy tulee,viime vuonna oli ukon sairastuminen, vaikeita aikoja miulla monina syksyina, se on oikein riivaaja miun elämässä,tuo syksy:(

   Poista