lauantai 13. tammikuuta 2018

Sukkatilauksia:)


Tammikuun lauantai 13 päivänä 2018
Yhdet armaat sukat sain näytille, ei niin diplomityö, mutta tilaaja oli hyvillään.
Toisetkin sukat on hänelle teon alla, pitkävartiset, muttei saman väriset. Lupailin tehdä oikein riemun kirjavat, kun lankoja on kerääntynyt monen värisiä.

Levottomat jalat on niin peijakkaasti minuu vaivannut, yö kauttees täytyy kävellä ympäri huushollia sit kun voin hiukan istua kudon sukkaa suurennuslasivalaisimen alla, silmät ristissä. Viimein kun voin käydä lepäämään, on jo aamu pitkällä, ehdin vajaan pari tuntia nukahtaa, kun Tuula tulee hakmaan minuu kauppareissulle.
Pitäisi kait lääkäriin mennä, mut ei oikein huvita, apua ei ehkä löydy enempää kuin jo saamani lääke Ramipeks.... tai jotain sinnepäin. Auttaa sekin kun ottaa ajoissa joka ilta yks, toisinaan on otettava toinen ja sit kestää ennenkuin alkaa helpottamaan. nii että siinä se yö taas meni valvoessa.
On sentään hyvä kun on tekemistä, haastetta sukkien värkkäämisessä, sitähän elämä on; haasteita, ne pitää mummon pään kunnossa! Toivottavasti vielä hyvän matkaa.

Iloista Nuutinpäivää ystävät, bloggarit!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti jalka vaivasi helpottavat. Ei kuulosta mukavalle ollenkaan! Ihanat sukat :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestisi. Kait miun jalkavaivani on vissin sukurasite,muistan äitini aikoinaan valitelleen levottomista jaloista ja pitkälle aikuisiässä tulin tuntemaan millaissesta vaivasta on kyse.Joitain ihmisiä ne vainaanat pitkin päivää, minuu yleensä yöllä, no onhan siihen nykyisin lääke Parkinsonintaudin lääkkestä kehitetty pieni annos,0.008 vahvuinen.
   Mut hyvää alkavaa viikkoa sinulle, ja chilikylvöllesi.
   Ps.Onko niitä helppo kasvattaa, miun avustajani on intohimoinen chilin ystävä:)

   Poista
 2. Kauniit sukat maamme väreissä! Kyllä käsityöt ovat hyvä harrastus, kun voi vaikka keskellä yötä nousta niiden pariin. On muuten tuttua minullekin, vaikka eivät jalkani olekaan levottomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena. Aivan oikein, käsityö on oivallinen yövalvomisen hyötykäyttö,sekin onnistuu miulta vasta sitten kun jalat vähän rauhoittuu,aikaisemmin ei kärsi istu, eikä maata, pitää vaan seisoskella ja kävellä,arvaa keskellä yötä toisinaan tuntikausia,siinä on tasapainokin kovilla.
   Mukavaa alkavaa viikkoa:)

   Poista