sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Lempiväri ja hopeahilettä kynsissä:)

 Maaliskuun neljäs 2018
"Rakas päiväkirja"
Kiva väri kynsissä, olen niin tykastynyt siihen, vaikka onkin poikkeava väri lakatuissa kynsissä,(ainakin 70 kymppisellä )  mut ei ollenkaan hullunpi. Joku räikeä, villi punainen voi olla sellainen mieltä kuohuttava, mut mie kun näen huonosti, kaikki kivat värit sopii miulle:) Tuulalla on hopeahilettä jotä hän laittoi kynteen lakan päälle ja sitten väritön päällilakka sitomaan kokokaunistuksen.

Lisäsin kuvan äitini evakkomatkalla olleesta seinäkellon heilutista, jonka vain säästin ja heitin kärsineen kellon roskikseen ennen muuttoani tänne uuteen kotiin. Kello oli niin rähjääntynyt, eikä käynyt, olisi tullut kalliiksi saada se kuntoon, niinpä se on vain muistojen joukossa, kuten moni muukin asia, kaikkea roinaa ei voi talettaa ja muuttamishommassa heitetään kaikki vuosien aikana kerääntynyt tarpeeton pois.

Olen kyllä hankkinut "uutta" tavaraa kotiini, kirppiksellä kierrettiin viime kesänä ahkerasti ja löysin kaikkea kivaa joita asettelin valkoisille seinille. Uutena ostin makkariin verhon, nojatuolin, maton ja parvekeoven verhon. Vuosi takaperin muuttaessani tänne, olin varmasti vähän sekaisin kaikista muutoksista jota vähän ajan sisällä tapahtui, ehkä olisin heittänyt enemmäkin vanhaa tavaroita pois ellei ystävätär olisi ollut minuu järkevämpi siinä tilanteessa. Hän oli vaan pakannut sellaistakin josta en ollut maininnut ja hyvä niin, kiitos Jansku!

Tässäpä tämän päivä juttuja, "rakas päiväkirja" ja hyvät lukujani.
Leppoisaa leutoa talvipäivää jokaiselle luonnonluomalle;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti