tiistai 6. maaliskuuta 2018

Tuomontupa edm.ukon kuunnelluin, Topi Sorsakosken tulkintana.

Tuomoa(ukkoa) muistellessa

kohta on vuosi kulunut hänen pois menostaan.

Baritoni Dmitri Hvorostovsky menehtyi hänkin syöpään marraskuussa v. 2017. vain 55 vuotiaana.

Surullista, maalman parhaimpiin baritoneihin lukeutunut laulaja.

Voitti laulukilpailun? v. 1989, josta matka kuuluisuuteen alkoi. ja päättyi menehtymiseen aivosyövän seurauksena 22,11,2017.

4 kommenttia:

 1. Hei, kiitos Anni. Upea laulaja löytyi kauttasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, miekin löysin laulajan vasta hiljakkoin, aivan upeita lauluja ja paljon maineikkaita ooppera esiintymisiä,maailman parhaipiin baritonrihin lukeutuva Dmitri, joka menehtyi aivosyöpään v.2017 vain 55 vuotiaana. Järkytyin suunnattomasti, ehkä osaksi siitäkin syystä,että mun kumppani menehtyi vuosi takaisin ja olen tässä nyt herkillä.

   Poista
 2. Minun lemppari muusikkoni ollut jo vuosia ja itkin hänen poismenoaan!
  Asuin ja tein töitä aikoinaan NL/Venäjällä lähes kahdeksan vuotta ja silloin tarttui tämä Slaavilainen melankolisuus musiikissa ja taiteessa minuun.....eikä siitä tarvikaan päästä eroon....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku. Melankolia on myös suomalaisille kovin tuttu, joku tutkija kertoi että me suomalaiset olemme sukujurilla venälaisiin ei Viroon eikä Unkariin, olisiko siinä selitys, miksi tämä laulaja edesmennyt Dmitri Hvorostovsky'n laulut ovat niin liikuttavia.
   Minua varmaan järkytti sekin, kun katroin hänen esiintymisiään ja olin jotenkin surullinen, en silloin tiennyt katselevani syöpään menehtynyttä laulajaa ja aikoinaan kun suomalainen Kari Tapio menehtyi sydänkohtaukseen en voinut viikkoihin kuunnella hänen laulujaan saati hänestä TV julkaistua haastatteluohjelmaa,joka oli valmistunut ennen hänen kuolemaansa ja esitettiin tosiaan melko pian TV:tä kun hän oli menehtynyt. Nämä äkilliset järkytykset ovat varmaan minun omista muistoista jolloin rakkaat ihmiseni ovat yllättäen menhtyneet, uskon näiden traagisten kokemusteni olevan mielessäni ikuisesti.

   Poista