lauantai 2. kesäkuuta 2018

Juhlia:)

 Kesäkuun toinen 2018
Uusi Ylioppilas on saatu sukuun, nuorin lapsenlapsi sai valkolakin ja juhlistimme lähisuvun kesken.
Tyttö on kaunis kuin mannekiini, pitkä sorja ruskeasilmäinen kaunotar. Myös veljensä on ruskeasilmäinen, perimää miniän isältä.

Miniällä oli aivan ihana valkoinen pitsipuku jonka hän oli ostanut kirppikseltä ihan uusikin oli, laput vielä paikoillaan ja sovittamatta ja ihan kuin hänelle, tummatukkaiselle hoikalle naiselle tehty.
Miulla oli 8 vuotta sitten ostamani puku vanhimman lapsenlapseni rippijuhliin, en ole kovin niistä ajoista muuttunut hyvin puku  istui päälläni, on ohutta sifonkia tms ja vuorillinen. Sillä puvulla on useat juhlat juhlittu, mutta laatumerkkiä joskus miullakin:)
Kukkaset kuvassa oli poikani pihalla amppelissa olisko tää nyt se orvokkipelakuu, kaunis ja runsas amppeli mie halua myös sellaisen riippumaan parvekkeelle ja kynnet sudin tuolla utuisella siniharmaalla lakalla joka on yksi suosikkini (monen muun joukosta)
Tuulan auto sanoi sopimuksen irti ja olimme muutenkin koko viikon hirveissä vaikeuksissa, asiat ei tahtoneet sujua mitenkään, mutta nyt on uusi kuukausi, jospa harmit nyt helpottavat.

Kuulemisiin....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti