perjantai 24. elokuuta 2018

Sinistä ja hopeaa:)


  Elokuun 24 päivä 2018
Presidentti Saulin 70 vuotis juhlapäivä.

Miulla on näytillä siniset sukat koko n.34-35 toisessa vaan on raitaa joka on akryylilankaa.


En mie ole turhamainen...no eh        voi sentään viesti kyllä jatkuu" lisätietoja" en käsitä mitä tein väärin kun kirjoitus jakaantui näin..
pikkuisen, kun esittelen joka viestissäni jotain vaatetta tai kynsien värejä. Tää on miun hyvää mieltä, koska en voi tehdä ja elää  samojen asioiden ja tekemisten nautinnoissa, kuin ennen näköni huononemista. Mie vaan täällä kotona nautin niistä pikkujutuista mistä saan iloa elämääni, edes hetkeksi. Kai siitä johtuu miun "tavaroiden hamstraaminenkin" että voin hankintojani "katsella" ja vaatteita sovitella kun yksin kotona möllötän.


Kuvassa on kaunis kaulakoru, jonka tilasin tori.fi:stä. Edullisesti. hopeaa ja ketju on 50cm ja riipus n.2,0 cm ja koko komeus maksoi 10€ ja 1,50€ postikulut.

Sieltä olen ostnut hopeasormuksia n. 6-9€/kpl.!!Kauniita ja sormeen sopivia kun tietää oman kokonsa. Miulla on nimetön vas. 16 mm ja keskisormi 17-17,5mm. Ja sormus on juuri sellainen kuin kuvan  esitteessä Tori.Fi ja ovat uusia ei tosin kaikki mut nämä jotka olen tilannut.  Ja kynsissä on hopeaa,
Meillä oli maanantaina Tuulan ekä työpäivänä loman jälkeen, hemmottelupäivä: hiuksiin pinkit?raidat, kulmat kestovärjättiin ja varpaankynnet huollettiin. On taas ihanaa kun miun kultainen avustajani on palannut hommiin!! Kyllä me taas höpsötellään, kierretään kirppareilla ja muuta sellaista arjen vastapainoksi.

Mie sain jo sukkatilauksen....5 paria pitkävartisia sukkia jouluksi!!!! Kyl mie vähän sanon APUvA....

Näillä kuulumisilla ja myohemmin tavataan.
Iloisia venetsialaisia eli kesäkauden päättäjäisjuhlaa ranniokkoseudulle ja miksei myös mökkikaudenpäättäjäisiin.
Ps. Meillä taloyhtiö pitää uuden grillipaikan avajaiset makkaroineen, nam nam,,,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti