tiistai 7. elokuuta 2018

Sukat, kynnet:)

 Elokuuta 7 päiv 2018
Viimeisin kutimus, usean yön tulos ja tietenkin aamuisin purkuhommat:)
Sukat lienee kokoa 43, niihin sopivat "sirot" jalat pitäisi löytyä...hhmm niin mistä !!

On tää mukavaa luovuutta, kun väsää erilaisia raidoituksia, helppoja tietenkin mutta mukavaa puuhaa. Langat ei lopu, Citymarket myi kolme 150gkerää /10 €.  Tuula ihmettelee mummon lankavarastojen kasvua ja vaatekaapin uudistusta.
Käytiin tuuraajan kanssa Lidl'issa ja eikös sieltä jäänyt käteen mukavat edulliset......arvatkaas mitkä.....farkut tietenkin vain 13€ ne ovat mukavammat jalassa kuin legginsit, joissa on vyötäröllä leveä, kamalasti kiristävä kuminauha.
No tietenkin jotain pikku puolustusta tämänkin hankinnan takia. Ja taas kokeilin Tuulan neuvomaa konstia: housunvyötärö kaulan ympäri ja etusormen ja peukalon väliin kun jää n sormien verran tilaa, housut mahtuu jalkaan vyötärön puolesta:) Eri juttu, mahtuuko ne reisistä !!!
Painoin taas vika näppäintä ja kirjoitus on sit tätä.
Kynnet sutikoin lukutelkun ja siinä olevan kameran avulla.
Huomenna on syksyn eka kokoontuminen näkövammaisten kerhossa, jossa aloitetaan kausi "tietokilpailu" päivällä.

Palajan jälles palstalle, näkemiin..


2 kommenttia:

 1. Kivat pirtsakan väriset sukat! Minustakin on mukava tehdä raitasukkia, saa aina erinäköisen sukan, kun vähän vaihtelee raitojen värejä.
  Uudet vaatteet piristävät mieltä ja päivää. :) Samoin taitaa tuo väri kynsissäkin tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena. Selasin blogiani ja totesin käyttäväni tuota v.harmaata monissa raitasukissani.Se on johon usea väri sopii ja eroittuu raidoiksi,ei järin kiva väri mut koitan vaihtaa välillä johonkin muuhun.Ostin cittarista kaksi t.vihr ja vaal.oranssin,saas nähdä koska niistä aloitan.Suunnittelu vaihekin on mukavaa,ensin on suunnitelma sitten kaikki meneekin intuition mukaan;tähän tätä j.n.e.
   Vaatteet ovat ihana harrastus myöskin ja siihen ei koskaan kyllästy!Aikoinaan äitini piti huolta että tytöllä ja itsellaan oli aina uutta vaatetta, ompelijalla oli töitä aina keväisin ja syksyisin joulun tienoosta puhumattakaan. Miulla oli niin paljon vaatteita,isä joskus harmistui äidin suunnattomaan "vaatehulluuteen" en yhtään ihmettele,mistä olen oman "hulluuteni" perinyt:)

   Poista