perjantai 16. marraskuuta 2018

"Syntisen punainen"ja ihana violet.


Editoitu 17 päev
Marraskuun 16

Näin on nähtävä, syntisen punaiset ja ihanan violetit kynnet.
Kaunis punaväri mutta minä näen ts.(toisin sanoen)
havaitsen paremmin muut värit ja tässäkin saan havainnon paremmin violetista tms väristä.
Uskomattoman kauniit kynsissä,siis omasta mielestäni,
olen aiemmin maininnut, etten ikimaailmassa olisi laittanut kynsiin muuta väriä, kuin punaista, mutta näön heikkenemisen myötä on ajatusmaailmakin muuttunut.

Tämä violetti on kaunis ja todella kestävä, pidin sitä viikon ajan kynsissä yhden sivelyn jälkeen, eikä se ollut milläskään,hiukan kahden kynnen päistä oli lohjennut.

Hiljaiseloa kirpparikäynneissä, Porin reissu oli niin tuottoisa, että niissä  on "pureksittvaa" toviksi. Noo, Lidl'istä ostin mustan "karva hupparin" 12€ siinä on "peukalon reiät" ja samalla on ns.kynsikkäät samassa asussa!

Hei.... tämä on minun "ylellisyyttä". Joku muu hankkii omat kasmirneuleet tms. hintavat tuotteet ja myöhemmin harmittelee niiden nukkaantumista...ääh ja miten poistaa nypyt....jotta voisi käyttää kasmiriaan taas muutaman vuoden se siitä ylellisyydestä!  Vieras sanakin, koska ylellisyys ei ole kuulunut minun suosikkisanoihin sanalla on "juppimainen" ylvästelijän ääni....
Edullista ja usein! Ja tietenkin...kierrätettävää...."ylellisyyttä".

"Jumal siunakko, et ostakka vaa ihmse tyyrei lumpui ettäs mnääki sit voi saad teirä vikaostokssen huakkial siält helvolt torilt, kunes snää voikka niit käyttä, kon kutittavakki pahukse ja kon viäl ova väärä kokossi..." hih.
Et nii oikke sanos Vilkk....

Näillä ajatuksilla, mukavia "ylellisyys" hetkiä itse kullekin hamstraajalle:).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti