perjantai 3. huhtikuuta 2020

Vaaleanpunainen lämmin:)


Perjantaina 3.4.2020

Edit...
Jipii, olen niin innoissani, pääsin tänään kauppareissulle Tupun kanssa!
Yli viikon vierähti, mutta pakko päästä Otto-automaatille, että voin Tupun kauppakäynneille antaa käteistä.

Laittauduin kuten aina lähtiessäni pois kotoa, vaikka kauppaan tai mihin sitten olenkin matkalla.
Sellainen tottumus minulla on ollut aina, että ihmisten ilmoille ei sovi lähteä kuin metsänpeikko! Tarkoittanee....no miten kukakin sen tulkitsee.
No niin. laitoin parempaa päälle, ripsaria/ luomivärii silmiin, hiuksiin muotovaahtoa, huuliin väriä, jotain tummaa, eitälläkertaa punaista.
Sonnustauduin näytillä olevaan lämpimään turkkiin, FARKKUIHIN (niistä en luovu, niin monet minulla onkin) korkkarinilkkureihin, valkoiseen käsiveskaan ja runsaaseen kaulahuiviin, jonka sain vedettyä suun /nenän eteen. Ja lisäksi maininta, mekkoihin en pukeudu, kuin erikoistilanteissa:)

Haa, olimme menossa marketin ulko-ovesta sisään , kohensin huivia suun/nenän suojaksi, kun eräs mieshenkilö  katsoi kummeksuen minuu ja kääntyi vielä peräänsä katsomaan!!
Luuliko hän kenties, että olemme Tupun kanssa aikeissa tehdä myymälä ryöstön??

Ei minun jalassa ollut nuo kuvassa olevat kengät, valkoiset kengät kylläkin, toki laukun väriin sopivat;) Oikeesti en niitä ajatellut laittautuessani matkaan, Tupu minuu kehaisee,  tuntuu aina niin hyvältä!



Jaapajaa, viime yö meni taas ketuiksi, en nukkunut klo. 24 mennessä ja kutina kehossa pakotti taas lämpimään suihkuun. Jälles valvoin kolmisen tuntia, sit kävin olohuoneen sängylle kokeilemaan, saanko unen päästä kiinni. Jes nukuin  jonkin aikaa ja siirryin makkarin sänkyyn. Herätessäni olin ihan pirteä, ei lainkaan sellaista pöpperöistä oloa, kuin eilen aamulla.




Koittakaa viihdyttää itseänne erilaisilla konsteilla, luovuus on sallittua:) Kuulumisiin....









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti