maanantai 27. heinäkuuta 2020

Raitaa soveltaen:)


Heinäkuun 27 päivänä 2020

Hellouta.
Aattelin tehdä heti perään tuoreen postauksen, kun sain juuri ottamat valokuvatkin näytille.
Kuvat nykyään menee niin hukkaan, etten löydä niitä!
No mutta tässä äskettäin valmistuneet sukat. Toisen sukan värit jouduin keksimään lankakerien lopuista, mutta aika hyvin sain sovellettua varren värit, terät ovat samalla monivärilangalla kuin eka sukka.Ja uusi pari on puikoilla.

Olen jo kauhuissani ajatellut tätä korona viruksen toista aaltoa. Minuu ahdistaa jo liiaksi, ei pitäisi kuunnella uutisia niin usein.
Meillä ikäihmisillä ei ole aikaa niin kovin jäljellä, että kestäisi uutta rajoitusta, minä koen sen kovin raskaaksi mielen ja kehon hyvinvoinnin kannalta.Nuorilla ihmisillä on aikaa elämässään paljonkin jäljellä, toisin on meidän ikääntyvien. Olen nyt liian pessimistisellä mielellä, mutta....

No näytillä on tumman sininen neuletakki ja pellava/viskoosi neliö huivi. Hurmaava keltainen, huivia kääntelemällä saa eri värejä esiin, mm, sinista, mustaa,beessiä ja tietenkin keltaista. Sehän oli minun suuri suosikki muutama kuukausi sitten, valon, auringon, positiivisen, onnellisuuden yms ajatusten väri. Sellaista nytkin tarvitsen energiaa, positiivisuutta, kaikkia hyviä tunteita.
Ne luodaan ihan itse, ken jaksaa luottaa ja uskoa omiin psyykkisiin voimiinsa.

Olen seurannut satakunna sääksien onnistunutta pesintää. Pesät 1 ja 3 poikaset ovat ihan kohta valmiita ensi lentoon, jännät paikat on lintujen seuraajillakin, ken poikasista ensimmäisenä lähtee lentoon!

Mukavaa heinäkuun viimeisiä päiviä, elokuussa toivottavasti palataan.2 kommenttia:

  1. Upeat sukat taas!

    Ihanaa elokuun odottelua :-)

    VastaaPoista
  2. Hei Susanna,oih vastaukseni on mennyt hukkateille.Luin jo yöllä kommenttisi,mutta ap.mielestäni vastasin.Kiitos viestistäsi,mukava lukea sinun pikkupostiasi:)Kohta tulee uudet sukat valmiiksi= ehkä kuukauden,kahden päästä:)

    VastaaPoista