keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Vaaleaa ja tummaa:)


Heinäkuussa 22 päivänä 2020.

Heippa bloggaajille.
Aikaa on vierähtänyt melkein kuukausi, viime postauksesta.

Sain valmiiksi Tupun musta/valkoraitaiset sukat, lyhyellä varrella ja vain kapealla valkoisella raidalle. Viime aikoina hänelle on tullut tehtyä vaaleita sukkia. Nämä on nyt helppo vetää jalkaan, jos merellä varpaita viluttaa.

Vaalea pinkki huppari, verkkokaupasta, mukava suht' ohut ja luontuva vaate. Mukava vetää ylle, jos hieman viluttaa.

Tupunen on lomaillut kohta kolme viikkoa. 
Lomittajan kanssa olemme  monissa jutuissa ehtineet käymään, torstaina on Mikko Alatalo torilla laulattamassa, sinnekin menemme, jollei sade yllätä. 
Tulevana lauantainakin on yhteislaulutilaisuus, se pidetään sentään sisätiloissa.

Elämänmeno on hiukan jo normalisoitunut, kauppareissuja on tehty ja ulkoilemassa, silloin tällöin olen yksinkin käynyt. Sain rollaatorin vaihdettua huollettuun, eikä se kolise ja rämise, kuten entinen. Olihan sekin ollut minulla jo melkein 8 vuotta. 
Näkökyky on samanlaisena säilynyt, ei huomattavasti huonontunut, mutta jos se tästä huononee, olen silloin ihan sokea.

Luannikast' kesän jatkoa kaikille, hymyillään kun tavataan ja vaikkei tavata, hymy on aina hyväksi, mielelle:))
Terkuin Anni
 

 

4 kommenttia:

 1. Mahtavan kauniit sukat! Miten sinä pystytkin tuollaisia tekemään? Upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna! Voi kiitos paljon kehuista,omasta mielestäni ihan tavallisen näköiset sukat.Teen näitä mielijohteisesti,suunnitelmaa ei ole,se syntyy siinä tehdessä.Apuvälineenä on suurennuslasilamppu,nivelvarrella.En näe muuten mitään tehdä,mutta tämä on tosi hyvä sukankutomisessa.Muuten tarvitsen tekstin lukemiseen lukutelevision,en näe yhtään lukea,mustaa tussia käytän muistilappujen kirjoittamiseen.n2cm korkuisia kirjaimia/numeroita.
   Tälläista on näkövammaisen arki:)

   Poista
 2. Hei pitkästä aikaa! Kivat sukat olet tehnyt taas. Karanteeni onneksi meiltä vähenee ja päästään vapaammin liikkumaan. Ja mukava kuulla, että pääset taas paremmin liikkeelle paremman rollaattorin avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena.Mukava kuulla sinustakin,facebookin sivu on mennyt niin sekavaksi,onko ne muuttanut sitä vai mikä lienee.
   Enhän mie tarvii rollaattoria kuin lähtiessäni yksin liikkeelle tai avustajan kanssa pidemmälle lenkille.Jalat toimii vielä normaalisti,mutten havaitse kadun epätasaisuuksia ja silloin on helpompi tukeutua rollaattoriin eikä avistajan tarvii koko ajan kertoa missä on kuoppa tms.En luota valkoiseen keppiin sen kanssa on niin hidäasta liikkua
   Harmi kun ei vielä pääse tansseihin tai jos on kumppani niin sitten saa tanssia saman parin kanssa.Kyllä huomaan jalkalihasten heikentyneen kun liikkuminen on vähäisempää.Huomasin kun kiipesin korkeaan taksiin,jossa oli pari porrasta voi kauheeta muutenkin lihasvoima vähenee iän myötä.

   Poista