sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Yhdet tekeleet Heippa kaikille heinäkuussa 10 päivänä.

Kesä on vissiin jo puolessa välissä ja viileä jakso alkoi. Tuntuu kyllä paremmalta, kuin helle. Olimme terassikierroksella kuun alussa, kun Tupu jäi kesälomalle.

Hän laittoi hiuksiini sähäköitä raitoja, sanoo, en niin kiitollinen työstää hiuksiani, kun voi taiteilla mielensä mukaan, sekoitella värejä eri purkeista, ja tosiaan ovatkin raidat, kuin taiteilijan siveltimen vetoja.

Päivät kuluvat kuin siivillä, en ole postannut kovin usein. Elämä on koronan jälkeen jotenkin muuttunut ja innostus moniin tekemisiin on päässyt hiipumaan. Tansseissa ei olla käyty, paikkakin vaihtui, enkä tykkää lattiasta, siinä on ikäviä laattojen reunojen epätasisuuksia, joissa helposti voi kompastua.

Keilaaminenkin loppui kohdaltani toistaiseksi, vasen lonkka otti nokkiinsa. Syyspuolella pääsen ortopedin luokse, jos silloin löytyisi vaivan aiheuttaja.

Karaokelauluja olemme siellä harjoitelleet, nyt on pikkuinen kesätauko, ehkä jälles syksymmällä jatketaan.

Kirppiskierrokset ovat melko vähiin käyneet, tosin löysinmarimekon punaisen maksimekon 6,0 € Tykkään kotona pitää, kun eivät kiristä ja lämmittävät myös sääriä. 

Mukavia kesäpäiviä itse kullekin lomalaiselle!
5 kommenttia:

 1. Kauniin mekon olet löytänyt ja vielä sopivaan hintaan. Näin se kesä kuluu ja pian ollaan syksyssä, mutta nautitaan vielä kesästä. Hyvää kesää sinullekin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena. Uskotko, että olin tyytyväinen mekkooni. Hsrvoin tulee vastaan tuon hintaisia laatuvaatteita, ja vähän pidettyjä.Tietenkin, jos on laadukas kangas, ei käytön jälkiä juurikaan jää.Tuula tuli lomalta ja heti käytiin kirpparilla, pari kivaa löytöä tarttui mukaan:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. hei Susanna, kyllä oli hieno löytö punainen mekko ja ihan sopivan pitkä, aivan kengän kärkiin ulottuu ja mukava päällä.
   Olen todella tyytyvöinen, pidän kylmällä ajalle pitkiä mekoja, kun lammittävät kivasti sääriä, eiväkä purista vyötäröstä.

   Poista
 3. Hei, kiitos viestistä, huomasin sen juuri äsken, kun laitoin uuden postauksen, joten mukavaa syyspäivien jatkoja ja jos pidät syksystä, nautinnollisia ruskan hetkiä sinulle.

  VastaaPoista