perjantai 15. huhtikuuta 2022

Avustaja Tupulle!


 Huhtikuussa päivänä 15, vuonna 2022, pitkäperjantaina.

Luannikast pääsiäisen alkua blogilaisille, ei ihan vielä ole laillinen pääsiäinen, mut hyvää pääsiäistä, siitä huolimatta, kaikille!


Näytillä on Tupun kesä/veneilysukat. Oivoi, en ole oikein tyytyväinen tekeleeseen, laitoin moniväristä lankaa raitoihin ja sattuipa eri sävyt toisen sulan raitoihin ja kantapäähän.

Hmm Tupu saa nyt eripatiset sukat.

Aikas hiljaiseloa täällä vietetään, jotenkin tuntuu, että virta alkaa vähenemään. Ei niin kiinnostavaa, lähteä kauppoihin tai muuallekaan, kotona vaan tykkaisi istuskella ja sukkaa vääntää. Niissä kun hommaa riittää, on kutomista ja purkamista tasapuolisesti.

En laittanut parvekkeelekaan narsisseja, kuten muina vuosina, ai vaan kiinnosta.

Tuo korona pahus on vienyt yli kahdessa vuodessa monet innostuksen aiheet ja kai se lienee myös iän tuomaa väsymistä, ja vammaisuuden tuomaa haluttomuutta osallistua niin innokkaasti moniinkaan toimintoihin.

 Jaajaa ihmiset, näin se vaan menee, pidetään kuitenkin lippu korkeella ja häntä pystyssä, nonii siis rinta rottingilla ja pää pystyss (miun pittää vaan tarkasti havannoida jalkoihin, etten kompastu) 

Heippa ja mukavaa kevättä ja multasormet jo ovat innoissaan, niinhän.....8 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä!
  Hissuksiin ollaan täälläkin, kevätväsymystä vissiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa satunNainen Paula, olen kovasti mielissäni,kun laitoit viestiä, harvoin ollaan yhteyksissä,mutta nyt ja näin on hyvä, kiitos, heitellään viesteillä:)

   Poista
 2. Hyvää pääsiäistä Anni!

  Terveisiä Hämeestä Satakuntaan ja kiitos, kun muutamia vuosia sitten laitoit linkin Satakunnan sääksien sivuille. Jäin jo silloin 'koukkuun' ja siitä asti on joka kevät pitänyt aloittaa Sääksi-liven seuraaminen.

  Monta kertaa on pitänyt sinua kiittää, mutta vihdoin sain aikaiseksi.

  Kiittäen Tuija (aikoinaan Satakunnasta Hämeeseen muuttanut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei "hämäläinen",hienoa kun olet seurannut sääksien toimia,viime vuosi oli kovin traaginen 1ja 3 pesän suhteen.Olen niistä hirveän surullinen,vieläkin muistuu mieleen jo aikaisemmalta suvelta kanahaukan hyökkäys 1 pesälle,minä itkin silloin perjantaina vielä,kun kävimme kaupassaihmiset vähän minuu silmäili oudoksuen avustajani kertoiVaan luonnossa tapahtuu sellaisia joista ei ole aikaisemmin edes ajatellut mutta herkälle mielelle ei voi mitään,etenkin kun on kyse eläimistä.
   kuitenkin seurataan jälleen pesintää, niinhän;).

   Poista
 3. Mahtavat sukat nuo ovat minun mielestäni!

  Ei meilläkään pääsiäistä juuri juhlistella. Mielessä rauhaa ja kiitollisuutta, se on tärkeämpää kuin mikään muu.

  Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna, Tupun sukat on sellaiset kuin sain aikaiseksi, jotenkin alkaa tuntua,että näkö on heikentynyt,tuollaista pikkuista kirjoneuletta tuntuu vaikeammalta tehdä.Toivottavasti näkö ei enää huonine kun muutenkin jäljellä on vain 15%.
   Mukavaa mämmi/muna rikasta pääsiäisen aikaa;)

   Poista
 4. Hyvää pääsiäistä sinullekin! Sama tunne täälläkin, ettei enää oikein jaksa innostua juuri mistään. Liekö iän vai minkä ansiota, ollaanhan me ikätovereita.
  Mutta nuo sukat on minusta kyllä kauniit eikä raitojen värivaihtelu haittaa mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena, juuh,nyt odotellaan vappumeininkejä, esikoinen täyttää 52 ja, Tupu avustaja 59v toukokuun alussa, ystävätär elokuussa 60v ja kuopuspoikanen ja vaimonsa 50v ennen joulua. No tässähän tämä vuosi jo hupsahtikin.
   Omia ikävuosia ei enää viitsi edes muistella.
   Kiitos sukkastekeleitten puolesta;)

   Poista