perjantai 26. heinäkuuta 2013

Minä Onnellinen:)


 Heipparallallaalaaa, täällä Onnellinen
sukankutoja.;o)

 Olen viimeinkin saanut valmiiksi

arpajaisvoittolankasukat!!!.neilinneuleet

Ihan taas omalla tyylillä, vaikkas jatkoin tuota  varren  joustinta jalan päälli puolellekin.  Tekeleet ovat kokoa n. 36- 37  "sirot"...:o))

Laitoin oikein monta kuvaakin, että näette tekeleeni , monesta kulmasta, Arvoisat Lukijani!!!
 Tarkoitukseni oli kutoa jalkaterä siis varpaiden osalta,  myöskin yksivärisellä siniharmaalla, josta on kantapää, mutta lanka on huopuvan tuntuista ja kovin pehmeää. Ei oikein kivan tuntuista ja kovin ohutta. Kudoin siis raitalangalla koko jalkaosan ja kärjen pelkästään oikein silmukoilla. Oi kivat sukat ja ihan miulle sopivat:) Tiedän ennestään, että minun siroon kapeaan jalkaani sopii paremmin tälläisella joustinneuleella värkätty sukka, joka on päältä joustinta ja jalkapohjaosa oikeinneuletta. Hää istuu paremmin koipeen:)
Mie vähän aloituksessa aattelin, onko lanka sittenkin liian vahvan väristä raitoineen, kun en ole tällaisia aiemmin tehnyt.
Niikuin ilmoitin olen Tyytyväinen lopputulokseen, aaahhh, ikiomat Regia-langasta valmistuneet syksyyn ja  ensitalven kylmyyteen,kun lähen lemmikkikoiran kanssa lenkille ja ihanassa koti-illassa vedän sukat kinttuihin lämmittämään.
Oi Kaikille oikein ihanaa ja lämmintä kesäistä viikon vaihdetta. Nauttikaa auringosta ja lämmöstä. ja kesätuulesta poskella ja hiuksissa sen pöllyttäessä kampauksen; tuulikampaukseksi.

Meilläpäin juhlitaan kaupungilla Mustanpitsinyötä, kuljeskellaan, istutaan katukahviloissa, syödään lettuja ja juodaan kahvia.Monenlaista ruokaakin on tarjolla, kuten markkina meiningeissä on tapana.Ja kaikenlaisia esityksiä ja liikkeet ovat auki yömyöhällä. Vuosia takaperin tämäkin juhla oli ihan erillainen, silloin kansa pukeutui teeman mukaan mustaan pitsiin ja pukeutui kuitenkin niinkuin juhlaan tälläydytään.Parhaat päällä ja loput kainalossa!!!!Hattuja oli monella naisella ja miehilläkin lierihattuja kravatteja myöten. Hienona piti olla, siitäkin osasta juhla koostuu ja se onkin kovin tärkeä osa juhlassa.
Mutta nyt tämä mummo kellahtaa lemmikkiensä viereen
Öitä...

4 kommenttia:

 1. Pirtsakan väriset ja nätit sukat olet kutonut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voitin langat Neilin neuleen arpajaisissa, miekin tykkään ihan kivat tekeleet:)

   Poista
 2. Onnittelut voitosta vieläkin! Oletpa tehnyt langasta tosi nätit sukat, niin pirteät väritkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan tuntuiset jalassakin. Langan väri näyttää valmiina ihan kivalta:)

   Poista