tiistai 27. elokuuta 2013

TÄNÄPÄIVÄNÄ LENTÄÄ SARVIPÄITÄ JA JYRISEE YHEN AKAN VOIMIN

Niiku oikeesti on väsymys, sairaus, pitkään jatkunut ketutuspäivä, oikeestaan kolmatta päivää, kuinka tästä eteenpäin ....ketuttaa vaa kaik on mullin mallin

Mä luettelen kaikki mahdolliset haitat ja kivut, säryt, kutinat hikoilut, .koiran lenkkeilystä johtuvat rajut hikikohtaukset, jotka ei meinaa koko iltana loppua. Lämpöä on koko päivän ajan sisällä 25 - 29 asteeseen.Ulkoseinä on lännenpuolella joten siihen porottaa aurinko koko armaan päivä ulkoseinä on uunin lämmin ,seinään nojatessa voi hyvin viettää illtansa ulkona, ja yönkin peräänseinä jäähtyy aamuksi jos jäähtyy. Hiivatti tätä on kestänyt 35 vuotta   joka kesä eikä jäähdytys järjestelmää ole ajatuksissakaan remonteerata tähän taloon, täällä rullaa joku ilmastointi, mutta siitä ei ilma vaihdu, kuluttaa vaan turhaan kallista sähköä, jolla hinnalla kentie vois rakentaa oikein laillisen ilmastoinnin, kun vuokrakin kallistuu nykyään joka vuosi..Tuossa kerrostalon edessä ei ole edes puita suojaamassa vähänkään auringolta. Jos ja kun tästä lähden, en ainakaan talon länsipuolelle muuta makuuhuonettani ,siks toiseks tässä on ikkunan takana parkkipaikka ja siellä mölytään myöhään illalla ja hakataan auton ovia, kun omat ikkunaluukut on auki, ei saa nukuttua kun naapurit keskustelee  päivän töistään, kovaäänisesti..Onneksi on asunto läpitalon, joskus nukun olohuoneessa, kun voi parvekkeen ovet pitää auki, liuskaverhot pitävät hyttyset pois huoneesta. Sielläkin on se haitta, ihmiset istuvat parvekkeillaan ja törisevät kovaäänisesti ja tupakan savut leijailee huoneeseeni.
Kyllä minä ihmettelen niitä ihmisiä, jotka vartavasten matkustaa ulkomaille lämmintä hakemaan. Minä olen NNIIIIIN kyllästynyt tähän Suomenkin kesään, ei  siitä enää nauti kuten aikaisempina vuosina ja nuorempana.
Vanhaksi kun tulee niin hurja hikoilu alkaa ja menee naatiksi koko eukko, ei jaksa mitään tehä, loppuu virta, niin sanotusti, tuntuu, että kaikki menee pieleen, koira ei tottele ulkona, vetää ja haukkuu joka
 pirun reissulla ja voimaakin on tällä pikkukoiralla, minä  meinaan jäädä toiseksi siksipä hiki raastaa kun vedän hihnan toisessa päässä ja koira vetää toiseen suuntaan, sentään minä voitan ja hikeä pyyhin otsalta mielettömästi  Sitten mennään kylppäriin tassujen pesulle ja kuivataan tassut ja sitten menen itse suihkuun,lämmin suihku pitää hetkisen viileänä. Hiivatti tätä rumbaa on tunnista toiseen. koko päivän ,Välillä tartun puikoihin ja koitan säveltää langoista jotain järkevää tämän hullunmyllyn pyörteissä. Voi tätä elämän arkea.

Nyt on pikkuvarvas saanut jonkun pöpön kynnen sisäreunaan .Kävin juuri viimeviikolla hoitsun luona, kun varvasväli on koko kesän ollu rikki ja nyt viereinen varvas alkoi kiukkumaan,,etttä  voi ppprrrellee  .Sitten toi sokee silmä kenkkuilee, ei taho nähdä ees terveellä silmälläkään, jas hiivatin tasapaino heittelee enemmän tai vähemmän.Ukko parka saa välillä kuulla kunniansa, vaikka kuin iisisti olisi hellan vieressä.
Minulla on niin paha mieli..yleensä nämä kohtaukset menevät suht.koht nopeasti ohi, mutta käyvät aika raskaaksi, kyllä hetkeksi mehut vähissä.

Huomenna lääkäri soittaa tuleeko minulle operointi eteen vai mikä suunnitelmissa on jos mitään.
Meinas unohtua tärkeä särky, nimittäin selkäsärky ja tunne että jalat pettää alta. Polvet ovat taipeista kipeät ja oikean jalan nivus koskee jokaisella askelmalla, samanpuoleinen lonkka särkee vietävästi.
Hammassärky oli onneksi pientä ja lääkäri kun nappas hampaan pois lähti särkykin sen tien.

 Nyt lopetan ruikutuksen, tällä kertaa....huomenna lisää:o)


2 kommenttia:

  1. Hei, on terveellistä ja hyvää purkaa itseään, se helpottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Kyllä tää tästä tokenee, käy vaan kovasti päälle.

      Poista