sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Löppönen myssy:)


 Heipsan kaikille.

Mie oon oikein kunnostautunut, kun TAAS on yksi tekele
valmis. Kukaan ei saa kehua eikä muutakaan, ylistyksiä,
yääk,  tekele on ihan ruma. Muuten viesti on tervetullut:)

En keksinyt mitään kuvioo ja mielestäni näihin pätkävärjätyihin
lankoihin ei kuviot ja reikäset mallit sovi. Ihan miun oma mielipide:o)
Menee hukkaan noiden värien joukkoon. Yksvärisiin hyvinkii
ovat passelit, reiät ja muut koristeompelut:o))

Jotenkin värkkäsin myssyn lopuksi tuollaisen nöpön, siitäkin pahalaisesta putos
puikolta yksi silmukka ja tietysti näkyi, mie koitin virkkuu koukulla sitä
vetää nöpön sisään, rumaksi se jäi, mutta olen jo ihan täysi...

Mahtaako syksyn kelit painaa päälle, mie niit viileitä kelejä ootan
kuin oon maininnu. Loppuu tää miun kuumuuspiina...

Löysin täs yks kerta kirpulta halavalla,  pellavapöytäliinan, mitähän siitä tekisin?
Mielessäin sillon aattelin askarteluja  tai teen siitä käspyyhkeitä, niitä oon muutamasta pöytäliinasta tehnytkin. Konneella vaa reunat kiinni ja ripustinlenkki mukaan ja hyvä tulloo. Hyvin kuivaa pikku- ja isommatkin keittiökädet:)
Mieluusti tekisin askartelujakin, mut valitettava rajoitin on tuo oikea silmä. Se silmä vaan ei älyä ( tai se ei IHAN OIKEESTI lähetä viestiä aivoihin  terveyskirjasto.fi että ; nyt tuo mokoma mummo, on leikkaamassa lankaa poikki).  , käsi menee vain langan ohi joko toiselle tai toiselle puolelle EI kuitenkaan niin että  LANKA  jäis saksien väliin.... Ja ottaaa kaaliin välillä tosi kirpakkaasti, kiroilen,..tmmnssaana, gggrrrrhh.....
No huh huh, helpottikin kummasti...
Juu, uutta kästyötä mennee puikoilla, kohtalienee valmiskin vaik mie en kiirettä piä.
Uusia asioita ootellessa., kuullaan taas:)

10 kommenttia:

 1. Pahoitteluni näkösi puolesta. Varmasti hankalaa ja hidastavaa. Mutta onneksi kuitenkin pystyt neulomaan. Olen samaa mieltä, että pätkävärjätyt langat ei muuta kaipaa. Tein samanlaisia myssyjä, kuin tuo sinun, tämän alueen sytomyssyihin. Ihan samalta näyttivät kuin tuo sinunkin. Minusta ne on ihan hyvän näköisiä. Usko pois.
  Hyvää syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, näkö on loppuiäksi menetetty, on se outoa, luulee ettei omassa elämässä voi mikään mennä pieleen...On todella hidastavaa, joskus tuntuu liiankin turhauttavalta, värkätä hyväntekeväisyyteen, kun itsekin on viallinen...
   Tuo myssylanka Novita batik, on mukavan pehmoista lankaa, uskoisin ettei päätä kutita:)

   Poista
 2. Miun tädillä oli sama vaiva kun siulla, ja välillä naurettiin ja itkettiin ja kiukuttiin kun piti jotain tarkkaa tehdä, ja ei vaan onnistunut.Mutta yhtä sitkeästi kuin sie hänkin neulo ja virkkas, ja teki jopa remonttia, ajeli polkupyörällä, välillä vähän liian lähellä ojaa kun silmä ei regoinut.
  Niin toi myssy, ei sitte kehuta, mutta kaunis se on:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. On tosi, et mie kiukkuan juur siitä syystä, ku ei ennää mikkään mää kohilleen, ku aikasemmin. En tiiä, menikö päässä joku tunne tila sekasin, kun en ole itkenyt kertaakaan tämän vuoden aikana, ku sairaus on ollu! Vissiin aattelen, ettei tää itkemisestä korjaannu mikä tosi onkin.
   Mie jätin koht pyörällä ajon, ku en reagoi tienkuoppia, enkä muitakaan epätasaisuuksia. Kyl mie saan pään halkeemaan kävellessäkin, ku astun syrjään, nii sillon mentiin nurin, sitä pelkään niin hiivatusti, kaatumista, ku valmiiks oon käs- ja nilkkavaivanen ja lonkka pahalainenkin välil koukuttelee...
   Täs myö kukutaan kuiteki niinkauan ko aikaa o jälellä....

   Poista
  2. Se miun täti oli muutenkin aika erikoinen, kiipes jopa katolle jos oli tarvis.
   Häneltä meni aika nuorena näkö toisesta silmästä, ehkäpä se vuosien harjoittelu auttoi siinä pyöräilemisessä ja muussakin.

   Itkut tulloo ja itkut männöö, täält siulle iso halaus:)))) kyl sie selviit..

   Poista
 3. Ihan rehellisesti sanottuna, tuo EI OLE ruma. Minä tykkään, juuri tuosta kun on tuollainen suurehko yläosa. Ja eihän aina tarvitse olle jotain hurjan hienoa.
  Mutta ihailen sinnikkyyttäsi ja yritteliäisyyttäsi. Olet minulle valittajalle esikuva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Höpsistä Anneli, siekö valittaja? Niinku sie ja miekin, tehhään myö ku taietaan ja välil tulloo niit takapakkeja, ei niit voi vältää.
   Kiitti ku kannustat, kaik myö sitä tarvitaan:)

   Poista
  2. Olen ollut ja vielä jatkuu pitkä sairasloma. Ei ole oikein blogiinkaan paljon huumoria tullut :(

   Poista
  3. Anneli, mitä sie nyt? Tarkoititko nyt valittamista, ole nyt höpsimättä. Valitetaan ja valitetaan, sellasii myö toiset ollaan, pittää antaa tulla jos tuntuu huonolta olotila, ehkä se kuitenkin auttaa. Mie oon valittaja, siit ei pääse yli eikä ympäri. Mut tasapainon tähen, olen olevinaan itseironinen (mitähän sekin tarkoittaa, oma sana;)" Heitän monet asiat leikin kannalta, ei muuten jaksa;) Mut nyt lähen ottamaan särkypillerin ku mahanpohjaa riepoo hiivatisti, sain kai kylmää kauppareissulla.

   Poista
  4. Kiitos kauniista sanoistasi ♥

   Poista