torstai 26. syyskuuta 2013

Oranssia raitaa ja Kool-aid pusseja;)Hyvvää iltaa.

Jaksoin viel tännään postata, ku meno on päällänsä,
toistaiseksi. 
Tämä sekapaksuinen harmahtava lanka ja hailakka
oranssi solmivat liiton ja sitoivat toisensa tähän myssyyn.
Aluksi luulin ettei hyö viihdy toistensa seurassa, mut alkoivat 
kuitenkin sopuisasti rupatella ja väriä nousi oranssin poskille
ja harmahtava vastaili samalla mitalla, mutta loppunäytöksen vei harmahtava, olihan sekin komea päätös näiden kahden välillä:)


Tässäpä on kaksi kerää Baby Alpakka Silk lankaa, pari kerää ostin 
lankatalo.net  sieltä tilasin muutaman miltei yksittäisen kerän, etten tiijä mitä niistä tekis. Tämän Baby- langan aloitin rannekkeen kutomisella, uskon että sellaiset pienet niistä saan, miulla on pieni käsi,  käyttämäni nahkakäsineetkin ovat kokoa 6,5  ja ranteen mitta 18 cm. 

Tilasin Tapion kaupasta myös kahdet 15 cm sukkapuikot; 2.5 ja 3.0 mm niillä on mukavampi kutoa, eivät sotkeennu kutimen joukkoon tai  törötä pystyssä milloin missäkin reunassa.

Ja nythä mie sekosin kertomuksessakin, mitä pitikään tarinoida.
Mitähän väriä näistä tulee BLASTIN' BERRY CHERRY
JA SOARIN'STRAWBERRY LEMONADE....
ÄÄhh minulla on vaalean punaista Wool'in lankaa, josko siitä vois kokeilla, ei se tuommoisenakaan kelpaa, ei voi ainakaan itelle mitään tehdä, mut ku halavalla sain.
Että materiaalia olis ku vaan intoa lähtee tulemaan....sitä ootellessa..
kuullaan taas, hyv yöt

8 kommenttia:

 1. Kauniin ja ihanan värisen myssyn olet tikutellut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Juu., sytomyssy tämä on, en mie muunlaisia myssyjä taida tehdäkään.
   Ei ole tarvitsijoita, nuoret ei pidä, vanhemmat ei kelpuuta. Sitä mie vähän suren, ku tekeleille ei ole ottajia, omassa piirissä, heillä on tarpeellinen jo omasta takaa. Eikä ystäviäkään ole, tekeleitäni katselemassa.

   Poista
 2. Ilosen värinen myssy, tuo päässä ei pahalta tunnu syksy:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, aikas kiva tuosta sytomyssystä lopulta valmistui. Olin aikeissa sen purkaa, kun ukkoinkaan ei oikein tykännyt noist kahen kerran nurjista tuos alussa, mut jatkoinki sit vaan raidoitusta ja rupes miun silmään näyttämään ihan kelvolliselta ja kyl hääkin sit tykkäs:) Tottahan mie kyselen ukkoin mieltymyksiä, hää antaa kyl rehellisen vastauksen: tykkää tai ei. Ku miul ei oo muita kriitikoita, nii pittää sit ukolle näyttää kaik tekeleet, jokkaine toivoo hyväksyntää ja kannustusta omalle kästyölle:) Mie ainaki...vaikkei ukkokulta ymmärrä kutomisest mittään, mut väreist hää mielpitteensä sannoo...ja hyvä nii

   Poista
 3. Oikein kivasti nuo värit sopii toistensa seuraan. Pitää vaan aina uskaltaa kokeilla erilaisia yhdistelmiä. Se on paljon mielekkäämpääkin kuin valmiiksi raidoitetuista langoista.
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anneli. Kokeilla pitää erilaisia värejä, tämä myssy muodostui kahdesta vajaasta kerästä, joita kuitenkin jäi vieläkin. Hmm pitääköhän vielä niistä kutoa.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin:)

   Poista
 4. Voi mitä mukavia jutusteluita tällä! Mulle kolahti heti tuo liiton solmiminen ja hyvin näyhttävät toimeen tulevan keskenänsä.
  Kiitos kommentistasi. Mulla on vaan toi yks blogi kun se vanha kunnon Vuodatus teki tenän yli vuosi sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuomontupa käsitöitä2.10.2013 22.13

   Hei. Juuh, hyvin nuo toimeen tulevat, odottavat kenties uusia tulokkaita!
   Niin tuosta sinun blogista, tarkoitin ihan tuota uutta sivua, josta pyysit havaintoja ja siun päivityksiä oli eilen useita, mut ilmoitti ettei sivua ole olemassa, että siks mie kommentoin edelliseen postaukseesi:)

   Poista