maanantai 22. kesäkuuta 2015

pahuksen sukantekeleet

Heips
 No niiku mie oon  yrittänyt jatkaa sitä sukantekelettä, joka jäi kesken ku näkö meni.
Ny oon taistellu sen kans, paha paikka ja mie sotken koko ajam lisää, pitäis vetää puikot pois ja tehä parin purkukerrolsen jälkeem uus ytitys
Ukkoinki koitti minnuu autaa, ---ei hää saant silmiä kiinni......
Pittää löytää näkevä' ja osaava ihminen tähä rojektiin....että mie voisin jatkaa yrittämistä...
Löysin kirpulta tään ihanan rahapuun paril eurolla.
Nythä miul on jo kaks kukkaa,rönsylilja ja rahapuu...

Sataa ku ellin böksista.......


c

6 kommenttia:

 1. Voi harmi, että meillä on välimatkaa liikaa, muuten tulisin kyllä poimimaan sinulle niitä pudonneita silmukoita! :) Minun ystävättäreni sisar on myös sokea ja kutoo sukkia yms. pientä ja huutaa aina sisartaan avuksi tarvittaessa. Asuvat onneksi samassa kaupungissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Matleena ajatuksestasi. miun ukkoin jo aiemmin ehdotti pyöröpuikkoo, mut miun piti ite saaha se leimahdus, joka poiki ukon ehdotuksesta.
   Otin puikot pois ja purin muutaman kerroksen ja ukkoin hommaksi jäi näkevänä silm'parina, poimia silmukat pyöröpuikolle....oon mie ukostain ylpee. ko auttoi minnuu...kyl hää ymmärtää tämän miun tuskan, ko pitäis tehä, mut ku ei näe silmukan silmukkaa...tiijänhän mie ettei tilani koskaan parane, pahenee ku huonosr käyp niiku viel huonommin, nääs
   Mukavia kesäpäiviä siulle Matleena

   Poista
 2. Tuota pyöröpuikkoa meinasin miekin siulle ehdottaa ja laita joku merkki kerroksen vaihtumisen kohdalle, vaikka hakaneula roikkumaan niin löydät paikan helposti.
  Voimia siulle ystäväin. perässä tullaan tämän viherkaihin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ko samoin aattelit, mie en oo sitä kutomishommaa niil pyöröpuikolla opetellu siis sukantekoo, mut silmukoin keräys kävi aikas kivasti.
   Mie kuiteki sössin koko jutun, ko aloin kutomaan puikoilla ja hiivatti vetasin pyörön melkein pois...no arvaa sen et käi huonost ja ukollein ko sanoin..< voi kulta rakas...hää ko vähäpuheisena kerkis siin kohtaa miul tokasemmaan.<... en varmaan ruppee...no ei sitte jätin kuteleen syrjään oottamaan parempia aikoja.

   Poista
 3. pyöröpuikkoa mie kans ajattelin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips ko miul käi taas köpelöst niiku tuos ylläällä kirjotin....

   Poista