torstai 7. huhtikuuta 2016

Löysin peiton trallallaa..


Heippati, täällä ollaan, kyynelten jälkeen on taas ihan mukava mieli...ja peiton kuvakin löytyi arkistostani. Eikös siinäkin ole jo pienen ilon aihe. Kirjoitan hiukan ko näkö tuntuu selvemmältä, vaikka minulla onkin ikuinen hämärä ja utuinen näkökenttä.
Tänäänkin on ulkona pilvistä, tihuttaa sadettakin
.
Voi sentaan, pitäis lähteä hankkimaan henkilökorttia, ajokortti ei kelpaa todisteeksi, eivät viranomaiset ole viekäkään sitä minulta pois ottaneet vaik olen vuoden ollut näkövammaisena...hhmm näihin päiviin asti ajokortti on kelvannut todisteena asioiden hoidossa..

Nii, tuos peitossa on molemmissa päissä eri väriä,vaikkei kuvast kait saa selvää, tuo neliö ku on nii hallitseva, mut suorakaiteen muotoinen hää on, kuten kohta valmis uus peittoki. Tämän mie lahjoitin ikäihmisten käyttöön.

Mut mie täs kirjoittelen tuonnempana lissää kuulumissii, kohan saan niir kassaan.
Voimia teilkii päiviinne. kevättä ootellessa..

16 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen peitto, hienoa että löysit kuvan ja voimme peittoasi ihailla.
  Mie törmäsin syksyllä tuohonettei ajokortti enää kelpaakkaan henkilötodistukseksi, ja oli kyllä aika sohw saada se uusi henkilökortti.
  Oikein mukavaa kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii'i kiva ko sie muistat kirjoittaa miul, mie pijin vähä taukoo, ko näkö ei ain oo paras mahollinen kirjallisiin ja lukemis tehtäviin, etenki iltasel tökkii kovastikin, päivän ko yrittää tuijotella milloin mitäkin,
   Tuo peitto on ohuista villalangoista, joskus oon kirpparilt ostannu ja kovin olivat karkeita ja mie pesin peiton konneessa villaohjelmal, sit vähä neulos pehmeni.

   Poista
 2. Olipa kiva lukea viestiäsi. Henkilökortti on kyllä ihan hyvä asia, hankin sen yhtäaikaa passin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ko viestin laitoit.Ainha niit viestilöi oottaa,vaik lyhkäistäki, siit tietää jonkun lukevanki omii juttuloita.Minult käy nii huonost lukeminen,mut tietäähän tään,kyl mie käyn muidenki blogeis,vaikken nii jaksakaan lukkee.

   Poista
 3. Upea peitto!

  Jaksamista sinulle ja kevään valoilottelua :-)

  VastaaPoista
 4. Nätti ja kauniin sävyinen peitto:)

  VastaaPoista
 5. kiitoksii kovasti,kyl on helpotus ku sain peiton valmiiksi.

  VastaaPoista
 6. Mitähän poliisi sanois, jos uhkaisit lähteä ajelemaan autolla, jos henkkareita ei ala tippua?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuva, jos uhkaisko lähtee ajamaana autolla, voi nahoton sinnuu, mie saisin tietyst tiukan vasoituksen ainaski enkä tosissaan ole ajokuntoinen vaikkei poliisit voi asettua miun asemaan. Mie kerron koht blogissa yhest tapauksesta.

   Poista
 7. peitto on komia ja varmasti lämpöinenkin ja kyl siin on ilon aihetta vaik kuinka ku on jaksant tehä peiton.masennuskaa ei ole hyvä ku tuntuu jot kaik kaatuu niskaa ja pittää vaa räpistellä ettee päin.mie hain uuven henkilökortin.hyvvää kevvään odotusta siulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, saoo hän joka pakkaa välil pillittämään kuin lapsena ennen.Onneks se mänöö pian ohi ja taas jatkan pikkasen helpottuneena.

   Poista
 8. Olen pyörätuolissa ja avustajani on palkattu Cityworkin avustajapalveluista. Tutustu kyseiseen firmaan. Minulla mennyt todella hyvin ja pysynyt sama avustaja. Onko sinulla tietokoneen käyttöön tarkoitettuja apuvälineitä? Sellaisiakin on. Tikoteekki on yksi näihin apuvälineisiin erikoistunut paikka. Kysy sieltä tai sitten sieltä mistä itse saat apuvälineitä eli sairaalasta tai terveyskeskuksesta. Kaunis peitto. Hyvää kevättä.
  http://www.avustajapalvelut.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti kommentista.
   Minulla on avustajakeskuksen kautta palkattu avustaja. Hyvin muuten mennyt vaan hänen täytyi ottaa vastaan työvoimatoimiston tarjoama työ ja sain uuden avustajan.
   Minulla on tietokonella Zoomtex 10,1 ja pärjään kyllä sillä toistaiseksi apuvälineitä olen saanut sairaalan silmäpolilta.Kyll minuu hyvin neuvottiin ja apua olen saanut riittävästi, kiitos aktiivisen apuvälinehuotajan.

   Poista