tiistai 13. syyskuuta 2016

Kivat punareunuksiset:)


Heippa sinulle lukija ja viivästynyt tervetuloa toivotus uusille lukijoille.
Tänään syyskuun 13 päivänä 2016, on lapsenlapseni 17 vuotispäivä, paljon onnea kullanmurulle:)
Toivottavasti sinulta on liiennyt aikaa miun koirani hoitoon. Sen synttärit ovat 22 päivä jolloin koiralle täyttyy 13 vuotta ikää.


Yhet sukat on valmiina 38 kokoiset. Tuo punainen tehostelanka on Maijaa, josta aikoinaan tein parit sukkaparit, tummanharmaan kanssa ja lahjoitin ne sytomyssyjen kans Satakunnan keskussairaalan syöpätautien osastolle. Toivottavasti pystyn vielä myssyjäkin virkkaamaan, sitä hyväntekeväisyyttä pitää harrastaa vaikk huonommalla näöllä. Saan siitä itselle hyvää mieltä ja tunteen tarpeellisuudesta. Se asia on erittäin tärkeä tässä elämän tilanteessa kun ei muulla tavoinvoi olla avuksi.

Talossa on parvekeremontti aluillaan, vaihdetaan ikkuna ja ovi. Kukkaset saivat lähdön roskikseen ja korit heitin myös energiajätteisiin,  polttoon päätyvät aikanaan.

Syksy on ollut kauniin aurinkoinen  ja lämmin, ei  syysmasennu ole vaivannut, ohittaisiko se minut tällä kertaa, kun näitä käsitöitäkin on luvassa. Koreissani on varattuna  runsaasti sukkalankoja) Hih niistä puikoille silmukoimaan.....

Kaikille  kultaisia syksyn päiviä :)
OOOH kirjoitusvirheen korjaus:(4 kommenttia:

 1. Onpa piristävänväriset sukat.

  VastaaPoista
 2. Kiitti, tää onkin mukava homma,ku voi käyttää kaiken värisiä yhdistelmiä, Ja mie tykkään raitasukista,vaikken itse osaa tehdä kovin kauniita.Jospa saajat ilahtuvata.)Hyväntekeväisyyteen menevät.

  VastaaPoista
 3. MItä ne sinne parvekkeelle tekevät? Uudet lasit? Kun asuin kerrostalossa, meill etultiin tekemään parvekeoviremontti helmiskuussa. Minä pelkäsin kukkieni puolesta, mutta ovenvaihto karmeineen päivineen oli ohi tunnissa! Siivosivat vielä jälkensäkin ja nostivat mun kukkaset kylppäristä takaisin ikkunalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laittoivat uudet ikkunat ja oven,jossa on lasi puoleen oven verran, vieläkin tekevät, toiset tekee villoituksen,toiset laittaa ulkopinnan jne.kysyin tänään milloin tavarat voi laittaa parvekk alku viikosta kuulema.Onhan tää kestänyt seitseman kerrosta ja roises viis,parvekkeita on n,68kpl,onhan siin hommaa.
   Mont työvaihetta ja mont eri firmaa töissä.
   Mie vein kaik kesäkukat jo ciojätteisiin, jiós laittais vaik gallunoita tilalle.

   Poista