perjantai 30. syyskuuta 2016

Uusia ja vanhoja juttuja.

 Edit 01.10.2016
 Harmittelin ukon käyttäytymistä tässä luvussa, hää soitti minul, uutta tietoa sain, jonka mukaan hän on sairaalassa ainakin ens viikon puolelle.

Syyskuuta 30 päivänä 2016.
Valmiina olis raitasukat ja näytille tietysti laitoin, eipä juuri muita olekaan esille pantavia.
Hiuksissa on taas punaisen sävyinen otsasuortuva, mut se onkin muutaman viikon vanha juttu.

Avustajaehdokkaita tuli ihan liiankin kanssa, vaikea valita monen mukavan joukosta.

Viimein ukko läks vissiin ite sairaalaan, eilen soitin hänelle ja sanoi olevansa sairaalaan sisään menossa, tämän hetkistä tilannetta en tiijä, liekö ees hengissä. Ei ole kukaan ilmoitellut minulle.
Viikon mie hänt patistelin hoitoon, ku ei henki meinennu ollenkaan kulkea, mutten mie voi aikuist ihmist enempää, ko miulle suuttu joka kert ja melkein haistatteli.

Täs mie oottelen uutisii, hyvvi tai huonoi, ´mie päätin etten ennää perrään kysele, oon mie oman osani tehny. enkä asian tiimoilta ansaitse noi ilkeetä suun pieksentää. Hää ei oo niiku suht fiksut ihmiset jotka ossaa pyytää anteeks joskuski pahoja sanoja, hänelt ne perussanat<. kiitos, anteeksi ja tervehtiminen, ei taivu häne suussaan.
Mut hittojako mie sille mahdan. Olis pitäny aikoinaan ymmärtää....


8 kommenttia:

 1. Vanhat ukot on joskus kärttyisiä, ikä painaa, eikä muuta voi kuin kiukutella.Toivon sinulle hyvää mieltä lankojen ja kutimien kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kirjeestäsi,vaikea on välillä,mut olen oppinut antamaan samalla nitalla,kun oon ollut hyvässä opissa.

   Poista
 2. Komiat sukat oot neulonut. Hyvää alkavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, sukkia oli kiva tehdä,purku hommiin en tällä kertaa joutunut.Mukavaa lokakuuta sinullekin.

   Poista
 3. Onpas näti sukat! Olenkohan sanonut ennen, että minä sitten ilahdun aina, kun näen sinun tekemiäsi sukkia. Jotenkin se tekee niin hyvän mielen, kun näen sinun voittaneen huonon näkösi. :)
  Mutta tuo ukon käyttäytyminen ei sitten ilahdutakaan vaan suututtaa minuakin. :( Mutta semmoisia ukkoja niitä Suomessa on monia etkä sinä ole ainoa, jolle puhutaan noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Matleena, olen itsekin aina iloinen kun saan sukkaparin valmiiksi.
   Niin tuo ukon käytös on todella poikkeava,aikaisempien tuntemieni ihmisten suhteen,en olisi uskonu että näin kiree ja toisinaan häijy voi ihminen olla,miekin olen kiivas ja suorasanainen,kun hetki tulee,mut tuo vit...lu minnuu kovasti harmittaa.
   Ehkä hää on ollut sairaampi jo aikaisemmin,eikä vaivojaan valittele,sekin tekee ihmisestä ärtyisän etenkin lähellä olijat saavat sen tuntea nahoissaan.
   Kuitenki sama ukko on erittäin auttavainen ja tilanteeseen sopeutuva jos joku pyytää,tuntuu ihan eri ihmiseltä ku ilkeeksi herkiää.En mie ennää tiijä,kippee kumminkin on,ihan vakavastikin.

   Poista
 4. Kysy ny kuiteskin, mitä sille kuuluu sinne lasarettiin. Ettei jää vaivaamaan. Nimim. Entisen äkäsen anopin sylkykuppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siul viestistä,kyl mie suurinpiirtein tiijänki vaivan,meen tännää hänt katsomaan ja vien kännyn laturin ja jottain muutaki.Eipä täs viikonlopun aikana mittään toimenpiteitä tehdä,ens viikol sitten jatkuu...

   Poista