torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuu, ukon kuu.

Joulukuun 1 päivänä 2016 ja torstai on toivoa täynnä.

Ukon kuu, 70:s syntymäpäivä on muutaman päivän päästä.
On todennäköistä, että sitä voidaan ansaitusti viettää, nimittäin hänen kuntonsa on kohonnut  ja hengitys kulkee melko vaivattomasti, eikä tukahduttavaa hengästymistä enää ole.
Kenties hän pääsee piankin kotiin, ehkäpä jouluksi.

Uudet sukatkin valmistuivat, lanka on Villeä, joka ei ole kovin mukavan tuntuista, mutta lämmittää varmaan 44 numeroisia jalkoja:)
Kunhan jostain sellaiset löytyy, siis sukan käyttäjät. On tosi vaikeaa olla myymässä sukkia, niitä on tarjolla pilvin pimein ja laadukkaita laatukutojilta.

Sanoja ei tällä kertaa löydy enempää.
Mukavia joulun odotuksia kaikille.


6 kommenttia:

 1. Mukavaa joulun odotusta sinullekin ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin me päivä kerrallaan,odottelua milloin mitäkin,joulua,lunta,aamua,iltaa,ystävää,odottamisen luettelo on loputon,vaan kun aika loppuu...

   Poista
 2. Täällä blogissa tuntuu aika hiljaiselta, olihan mullakin kuukauden tauko! Hyvä sinä kun kirjoitat tänne onhan meitä lukijoita, hyvää joulukuuta toivottelen.....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaista on täälläkin,ukko on sairaalassa,ehkä ei ikinä tule kotiin,kuin käymään,sellaisia olivat kertoneet hoitajat.Kuinka monta päivää on jäljellä,sitä ei tiedä.Minul on tää blogiin kirjoittaminen sydämen pahanolon purkamista,tää ukon sairaus ja omakin vammaisuus ovat raskaita taakkoja,välillä tunnen voimakasta vihaa elämän koettelemuksista,niille ei loppu ole näkyvissä.Olen erittäin katkeroitunut,kiukulla jaksan eteenpäin..

   Poista
 3. Mummu aina sanoi, että "Kärsi kurja kärsi, kirkkaamman kruunun saat". Minä en moiseen usko, en. Mieluummin ottaisin hieman klohmuisen kruunun ja kärsisin vähemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa´a enpä noista kruunuista piittaa,luulen että tää elämä on täällä eikä sitä enää muualla ole uskovaiset höpisee omiaan,vaikkei nitään´todisteita ole,siis kouriin tuntuvia,ehkä tuo usko lohduttaa joitain ,mie ainakin vaan ahdistun siitä uskon höpinöitä.rikö minnuu mikään olento auta,kyl se itse täytyy rahansa tienata tai jonkun IHMISEN olla sen avun toimeenpanija, hahmoy ei minnuu hetkauta,hulluhan olisin jos olemattomaan uskoisin.

   Poista