perjantai 30. joulukuuta 2016

No ei kynnet jäässä:)

Perjantaina joulukuun 30 päivänä 2016.
Kuluvan vuoden viimeisiä kirjoituksia ja kuvia.

Uusi väri kynsissä, avustaja toi miulle uuden kynslakan, pitihä sitä heti kokeilla.
Sit on uus sukkaki aluillaan ja on kyl toinenkin, mut mie oon kyllästynyt kutomaan joustin neuletta 2o 2n se käyp kaiken lisäks kippeest hartioihin, tuo ain oikee neule, jota on tuos kuvassa, kutominen tuntuu mukavammalta.

Ukko on edelleen sairaalassa ja nestettä keuhkopussista otettiin viikolla reilut 2dl, erittyminen on tuntuvasti vähentynyt, muttei kokonaan loppunut, vois olla toiveita päästä kotihoitoonkin....

Mie oon nii yksin, ko avustaja ressuki on kovas flunssas, eikä hänest oo ny seuralaiseks, poikani minnuu käytti kaupas ja postis ko sain lankatilaukseni...voi minnuu höperöö, lissää vaa haalin lankoloit;(
Mie täs taas pärräsin ko kirjotus männe hus hiivartiin, mut onneks löysin sen takaisin, huh hellettä sano jänis pakkasta.
 Luannikasr vuoden vaihdetta lukijoille;)

8 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet ja valmistumassa näyttää olevan nätit sukat!
  Luonnikasta vuoden vaihdetta myös sinulle*´¯`•.¸¸.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuta, koton mie saan havaintoja räiskeestä, parveke antaa juur ilotulituksen keskukseen suoraan kaupumgille:)

   Poista
 2. Minusta on ainakin tullut sellainen teen ihan vain niitä askareita mistä tykkää.....vaikka tässä huushollissa kyllä löytyisi ihan muutakin tekemistä!? Jatka kutomista miten se paremalta tuntuu, ihan ok.asia ja nättiä jälkeä siitä tulee, muuten hyvän näköistä lankaa olet hankkinut....parempaa ensi vuotta toivottelen....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia toivotuksista ja kannustuksesta kästöihin,kyl mie viime yönäki 3 aikaan nousin istumaan nojatuoliin, ku en saa unta uudestaan ja kudoin kumpaakin sukkaa muutaman krs kuuden aikaan käin takasin makuulle ja sit nukuin 8, otin lääkkeet ja taas nukuin 10 asti ja tunnin lojuin vaa sängyssä:)

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta - hautihan niistä räiskeistä parvekkeella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystävä, pittää kyl sannoo etten yhtään nauti rakettiräiskeestä, sitä olen tääl 50vuotta saanu kuunnella milloin mitäki ohjelmaa, johon liittyy ilotulitus.Hoiralle ol ain kauhunpaikka joskus hain lääkärilt hänel rauhottavaa lääkettä, mut ko hää rauhottui,mie pelästyin ja kannoin hänt sylis huoneest toiseen, ko vauvaa.Nyt pojan perheen luona,näkö ja kuuloki alkaa vissiin heiketä,johan tuo karvaturri käy 14 vuottaan.Käin jouluna pojan jh hänen luonaan vierailulla ja syötiin pitsaa ja kahvit jälkkäriksi;)

   Poista
 4. Kaikkea hyvää sinulle tulevaan vuoteen 🌠

  VastaaPoista