perjantai 16. joulukuuta 2016

Punalakki harmaa takki

Miun ukkoin 2016.
Joulukuun 16 päivänä 2016

Tää punapipo onkin miun joulu-ukko, ihmisukko on edelleen sairaalassa ja keuhkopussin nesteentyhjennys alkoi taas  ja hänet vietiin keskussairaalaan. Asbestiin altistumisesta johtuva keuhkosyöpä on tosiasia. näin meitä ihmisiä koetellaan.
Kirjoitin kovia sanoja tuolla aiemmin, mutta tunnen joskus niin voimakasta vihaa ja voimatonta raivoa.... voin miltei kuvitella kuinka vihan tunteisia ovat ihmiset, jotka yrittävät aiheuttaa toisten ihmisten tuhoa Mie en sellaista tuhoa mieti, vaan kun en voi itseäni enkä läheistäni auttaa ja oma itsesääli välillä valtaa  ajatukset. . Etenkin tässä kun yksin mietin ja samaa rataa ajatukset pyörii. onneksi on tuo sukankudin käden ulottuvilla, siihen koitan keskittyä, jotta palaisin taas normaaliin olotilaan.
Anteeksi pyyntö teille joiden usko ja turva on meitä ylempänä, mie kapinoin toisinaan niin lujasti,mutta.....
Öitä

6 kommenttia:

 1. En oikein löydä sanoja, mitä sinulle Anni sanoisin. Haluan vain sinun tietävän, että jossain päin Suomea tuntematon ihminen ajattelee sinua ja toivoo sinulle voimia raskaassa elämänvaiheessasi. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle Ella myötäelämisestä, toisinaan tunne,ett joku minua ajattelee on voimakas että pystyn hiljalleen rauhoittumaan valtavista mielenkuohuistani.vuosia sitten menin metsään halaamaan paksua puunrunkoa tai roikuin suuren kuusen oksissa, nämä toimenpiteet helpottivat kärsivää mieltäni,valitettavasti en pysty enää lähtemään luontoon rauhoittumaan ja etsimään lohtua sieltä.Ja tämä konsti tosiaan antoi mielenrauhaa ja helpotusta ahdistaviin ajatuksiin.

   Poista
 2. Ei minkaanlaista hätää Anni, tässä ollaan joa aikasemmin kirjoiteltu siitä miten hyvä tämä blogi on! Tämä on sinun ja saat kirjoitella mitä se sylki suuhun tuo....ja parempi laittaa asiat ulos sisältä kun siellä niitä turhia hautoa! Aina voi huoletta sanoa jos jonkun mieli ei kärsi näitä asioita lukea.....niin olkoonsa tyystin lukematta. Minä annan halaukse ja toivotan....tottakait hyvää oloa sinulle...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuestasi,ystävä. mie olen nii suorapuheinen kun olen vihainen, lauhduttuani kadun ja anteeks pyytelen.
   Pidän kyl huolta itsestäni, ruokaa on pakko laittaa ja muutenkin elää normaalia elämää,avustaja käy pari kertaa viikossa,sit myö tytöt puhutaan uusia ja vanhoja asioita nii minun kuin hänenki murheit ko iloiki.Mie laitan siul lämpimän halauksen ja toivotan mukavii päivii sekä hyvvää jouluu:)

   Poista
 3. Ikäviä nuo sairausuutiset. Voimia teille molemmille ❤
  Rauhaisaa joulunaikaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle tervehdyksestä,asiat täällä ovat kovin vakavalla tolalla,
   Minä koitan kutoa villasukkaa ihan vimmalla,vaikkei sekään niin loistavasti edisty.
   Hyvää joulunanaikaa Sinulle.

   Poista