lauantai 21. tammikuuta 2017

Sukissa kivijalkalankaa.

Lauantaina tammikuun 21 päivänä 2017.

Niin kudoin ekakerran  tuosta tummasta (vaalea on Vilma) kivijalkalangasta, joka on valmistettu Turkissa, ihan mukava kutoa, kulutus kestävyydestä ei ole tietoa.

Aurinkoinen päivä tänään on niin hämärää ollut muutenkin  miul on ainainen hämätryys.Avustajan kams ollaan käyty kaupassa muuten elämä on soljahtanut yksinäisyyden uomiin.

Ukko sairaalas makkaa mut vähän sytostaattihoidoista oli kuulema puhuttu, tiijä koska aloitetaan.

Mie sukkii väsäilen yökauvet, uni ko ei käy tulemaan. Siin yötyössä on se vika. et saa purkaa melkein kaiken kudotun, sillee sitä hommaa riittää.Näis näytillä olevist sukistki huomasin kärkikavennuksessa silmiä karanneen..mut mikäs auttoi ku koittaa neulal ja langalla parsii karkulaiset kottiin.

Jaa'a palaan asialle myöhemmin aurinkoo jokkaiselle:)

12 kommenttia:

 1. Aurinkoa Anni sinunkin lauantaihin 🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin aurinkoa saimme myös sunnuntaihin,kudoin sukat ja uusi tekele tuloillaan:)

   Poista
  2. Tulostin töissä ohjeet sukkien kutomiseen, jonain päivänä aloitan elämäni toisten villasukkien tekemisen. Ensimmäiset tein koulussa ja niistä tuli liian pienet, menivät 9 vuotta nuoremmalle sisarelleni.

   Poista
  3. Ja toivotaan aurinkoa ensi viikkoonkin ❤

   Poista
  4. Onhan mukavampi ohjeen kans tehdä mut youtubista löytyy ihan kädestä pitäen ohjeita esim. novitan tyttö opastaa kutomisessa kantapään tms.työn alusta asti sieltäkin saat ohjeita kirjoitat hakuun novita villasukkaohje tms.youtubista ,ie opettelin isoäidinneliön tekemisen kelasin vaan ain ohjeen alkuun ja sain mie opittua, ennenko näkö alkoi hämärtymään.Lykkyä siulle. oot mukavan haasteen alkulähteillä ja enää et puikoja käsiäs irrota ja jälkeä syntyy:)Ja ilo onnistumisesta on pLKINTONA, KU ITSE TEKEE JA SAA EKAN OMAN SUKKAPARIN VALMIIKSI, VOI SITÄ TUNNETTA JOKA SYNTYY AINS VSIK KIUIN USEIN SAIS VALMISTA auei hyooöa isot kir´tjaimet messiin.

   Poista
  5. Voi sentään ku meni tuo lopputeksti ihan ketuille,eí sais iltasella kirjoittaa ja en jaksa oikolukea tekstiä, sanelen täs samalla ko kirjoitan ja luulen tekstinkin olevan ok, mut onnistumisen iloa sinulle siitä saa todella tyytyväisen tunteen, onnistumisesta:)

   Poista
 2. Pirteät sukat. Onneksi on parsinneula :) Minä usein istun yömyöhällä neuloen. Nautinnollista, hiljaisuus ympärillä vain omat ajatukset seurana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin mie istun yöllä kun herään enkä voi olla sängyssä, kaik paikat käy levottomaksi ja on noustava istumaan, harni sekin, mut koitan tehdä sukkaa ja monasti onnistuukin:)

   Poista
 3. Hyvät värit, lähes kaikki meistä harmaa tukkaisista pitää tätä tätä väriä ominaan....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh mie laitan tuohon otsalle ja siit alas korvalliselle vaan toiselle puolelle vahvempi väriraita, piristää kovasti muutenkin oloa, kun ihokin alkaa olemaan harmaa ja väritön,tosin itseruskettavaa tuotetta voi kasvoihin laittaa se antaa hiukan väriä kasvoihin:)Sit kevväämällä parvekkeelle kasvot aurinkoon nii pian on väriä eikä vielä oo liian kuuma istuu auringossa, mie istun vähä aikaa takki päällä ja otan niit aurinkokylpyjä kasvoille.

   Poista
 4. Aurinkokylpy on sitten mainio sana! Eilen pantiin joulu teloille eli riisuttiin piha havuköynnksistä. Seisoin tovin liiterin kupeessa, mihin aurinko paistoi niin kultaisesti. Kylmä tuuli uhalsi, mutta minä en sitä edes huomannut. Minä kylvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä, kylpyjä kannattaa ottaa ku kasvot saa ihanan sävyn, kevätaurinko ihan polttaa kasvot, oot varmaan huomannut ku ulkoilet kevät hangilla aurinkivoidetta pitäis jo silloin laittaa suojaksi.
   Ollu nii pilvisiä ilmoja ettei viel pääse kylpyihin, myöhemmin:)

   Poista