torstai 9. helmikuuta 2017

Sytomyssy 2017.

Helmikuun 9päivä ja torstaina 2017.
Nonnii ensmäine sytomyssy kolmen vuoden jälkeen. Onnistuin kutomalla mut virkkuu alkaen päälaelta, ei oikein luanan   Minul on ollu kylävieras auttelemassa pakkaamises ko kuun vaihtees muutan pienempään varttuneelle väelle tarkoitettuun asuntoon iha kerrostaloon ei palvelutaloon,  Enhä mie olis pystyny mitään pakkaamaan ellei tää ystävä olis ollut laittamas kaik kuntoon oon asunnu täs samas kodos neljäkymmentä vuotta, kova onmuutos nii monella tavalla. 
Nyt pitää lopettaa alkaa kirjoittaminen tökkinään ja taisin taas painaa väätää näppäintä ku alkaa menemään iha puuroksi. muttei syötäväksi tarkennan ettei tule väätää tietoa eräille lukivirheisille.
 
Nii ja yhet sukat näitillä. Kuulolla mýöhemmin.

8 kommenttia:

 1. Oletkin pitkään asunut samassa paikassa, uuteen kotiin muutto on varmasti vaikeaa ja haikeaa.
  Voimia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muutos kaikella tapaa elämässä on todella rasittavaa, oma sairaus tietenkin päällimmäisenä ja ku ukko tuosta naapurista sairastui, miun elämä muljahti taas kerran ylosalaisin. En jaksanut ajatella asua enää tässä, jos ukko jää sille tielle enkä voi enää poiketa naapurissa hänen luonaan.

   Poista
 2. Pitkä aika asua samassa paikassa, joten varmasti on haikeaa. Toisaalta taas muutokset voivat olla hyväksi.
  Onnea uuteen kotiin 🏠

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, muutos tosiaan on tarpeen vaik oliskin vaikeaa sopeutua uusiin oloihin, luulen ja toivon että voin uudessa kodossa unohtaa ikäviä asioita ja uudet tuttavat saavat elämän valoisammaksi.
   Tänään sain suruviestin, pitkäaikainen ystävä on poistunut elämän tuolle puolen, nämä koettelemukseni vaan jatkuvat,
   olen ihan naatti nurin,jaksamisellakin on rajansa.

   Poista
 3. Muuttaminen se vasta puuhakasta hommaa on - onneksi sulla on siellä se apuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mie ollut tosi kovilla näiden monien muutosten kourissa, ystävätär on ollut suuri apu, miun silminä, pakkaamisessa, en olis mitenkään selvinnyt ilman hänen apuaan ja vuosien ajan jatkunut ystävyys on huushollini hänelle tuttu paikka.

   Poista
 4. Kauniit värit sytomyssyssä!
  Muutto on aina rankkaa vaikka olisi nuori ja näkeväkin, mutta sisulla ja muiden avulla siitäkin sëlviää. Onnea uuteen kotiin sopeutumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista, sepäs onkin minnuu arveluttanut miten sopeutuu uutteen paikkaan, mut hyvällä mielellä jätän tään vanhan taakseni ja aloitan uuden elämän omissa oloissani, onhan miul siel uuden kodin naapurissa sukulaistyttö, melkein miun ikäinen ja asukastupalaiset jo toivotteli miun tervetulleeksi kun olimme muuttopuuhissamme.

   Poista