keskiviikko 16. elokuuta 2017

Pitkäjalka luonnonluoma


Keskellä viikkoa 16 päivänä elokuuta 2017

Kyllä tuulee, puuskittain ja ilman puuskia. Eipä ole veneilijöilläkään helppoä:(

Kesä on pian takanapäin varsin heikko kesä ollut, viileää ja tuulista.
Sisätiloissa on senään mukavan lämmintä ja rauhallista, ( mitä nyt rakennustyömaalla tuossa vieressä, paukutellaan ja sellaista kolinaa päivisin) niin että muuten on rauhallista! Kuuntelen äänikirjoja ennen nukkumista, sängyssä on mukava kuunnella kuulokkeilla tai ilman.
Olen tykästynyt rikostoimittaja JARKKO SIPILÄN ja MATTI REMEKSEN dekkareihin.Rakkaustomaanit on taakse jäänyttä. Romantiikka ei enää sytytä:( Kirjoista ainakaan.
Jännitys sen sijaan on tullut ihan hiipien elämääni, dekkareiden muodossa. Eilen taas tilasin CELIA-NETISTÄ lisää jänntystä. Äänikirjan lukija on erittäin tärkeä, valitsen monesti kirjan ihan lukijan mukaan, erittäin miellyttävä lukija on TUOMO HOLOPAINEN. tuttu ääni TV1 -AVARA LUONTO ohjelnista.
Vähän on täällä tapahtumia, viikottain käy ambulanssi hakemassa sairastuneen joskus taas tuo kotiin toipumaan. Toisinaan vapautuu asunto ja uusi asukas saapuu, toinen lähtee, toinen tulee, näin se kiertokulku jatkuu.

No, näillä mennään kukin vuorollaan.2 kommenttia:

 1. Minä luen myös paljon dekkareita ja pääasiassa kotimaisia. Usein sitä nukahtaa illalla lopulta kirja kädessä sänkyyn, kun ei malta lopettaa.
  Mukavaa viikonloppua Anni 🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toinotuksesta. M8e plen oikeastaan vasta nyt retkahtanut dekkareihin,luulen sen johtuvan siitä,että voin vain kuunnella niitä.En näet pysty enää mitään normaalin kokoista tekstiä lukemaan ilman lukutelevision apua.

   Poista