perjantai 2. helmikuuta 2018

Onnistuin;)


Helmikuuta 2018

En malttanut olla lisäämättä kuvia, vaikka ylläpito ei meinannut hyväksyä kuviani:(

Siis ihana uusi kynsien väri Tuula henk.koht.avustajani, pitää mieleni ja sieluni virkeänä kaunistamalla mm. kynsiä, vaatetusta, ym naiselliisia juttuja, onneksi olemme saman henkisiä, hupsuja ja mie olen onnentyttö saatuani noin ihanan avustajan:)

Ja suloinen pinkkineule, "sinun väri" Tuula kommentoi ja tiukasti kehoitti sitä myös päällä pitämään, ei säilöä komeroon!


Lisää kuvia piakkoin, sukkaneule puikoilla menossa Tuulan pinkkisukat:)

Kuulumisiin, iloista talvista lumen valoista aikaa kaikille:)

4 kommenttia:

 1. Elämä voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti viestistäsi.Totta, niinkauan kuin pää on pystyssä.

   Poista
 2. eikös ne sano että ei meille suurempaa kuormaa anneta ku jaksetaan kantaa.luotetaan siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annikki viestistäsi, nyt vasta huomasin ku selasin blogiani.On niitä vaihtelevia päiviä,iloisia ja vähemmän iloisia.Elämä myös sitä miten itse sitä hoitaa,kaatua vaikeuksiin ei saa se on muuten menoa,on vaan uudelleen noustava ja niskasta itseä kiinni.Kohtapuoliin alkaa linnut laulella ja kevät puuhat tekee tuloaan,mie jo ostin kaks viherkasvia ja kolmannen vein tään talon kerroksen pöydälle ja heitin sieltä kuivuneen tyräkin pois sekä vaihdoin mullan palmuvehkalle,siinä ku oli yks tuore oksa aattelin sen siitä alkaa kasvuun,eräs poisnukkunut rouva sen jätti ja seuraan alkaako tehdä uusia lehtiä.Näin mie sain tehtävän,alakulon keskellä.Uusi voima odottaa otammehan siitä otteen.
   Mie en pysty lukemaan tätä tekstiä sit ko lähetän sen kirjaimetkin suurenee,toivottavasti saat selvää vaik virheitä onkin.hyvää vointia siulle.

   Poista